fbpx

BEHIND THE SCENES | DIT IS ONZE NIEUWSTE YOUNG DIGITAL: MIQUEL

We zijn het jaar goed begonnen! Met trots mochten we onze nieuwe young digital Miquel verwelkomen in het content team. Hij maakte een frisse nieuwjaarsstart en heeft ons verrast met zijn digitale skills. De 25-jarige Rotterdammer is ook buiten zijn werk om erg creatief en werkt in de weekenden in de horeca. Onze upcoming marketeer maakt nu al veel content en krijgt uiteenlopende opdrachten voor klanten als EMMA, AVAG en Greenport. Wij stellen hem graag voor in dit interview!

Van klantenservice naar online marketing

Na het behalen van zijn vwo-diploma heeft Miquel gekozen om rechtsgeleerdheid te studeren. Al snel kwam hij erachter dat dit niet zijn passie is en koos een nieuwe studierichting: architectuur. Hier kwam Miquel tot de conclusie dat studeren het niet is voor hem en nam het besluit te stoppen. Gelukkig pakte hij al snel de draad op en begon met werkzaamheden als klantenservice medewerker tot aan werken bij de overheid. Maar hier werd hij niet gelukkiger van. Hij kon zijn draai niet vinden en wilde een switch maken. Miquel wist dat een andere baan vinden zonder diploma een moeilijke klus was… totdat hij The Young Digitals tegen kwam.

‘’Uiteindelijk heb ik geen spijt gehad dat ik gestopt ben met mijn studie. Nu wil ik laten zien aan mijn omgeving dat je er ook kan komen zonder diploma. Er zijn meerdere wegen die naar rome leiden.’’

Behind the scenes online marketeer

De juiste tijd, de juiste training

Miquel was klaar voor verandering. Op de Instagram feed kwam een advertentie van The Young Digitals voorbij. Hij ging meteen op onderzoek uit en meldde zich aan voor onze gratis tienweekse online marketing training. Miquel was ontzettend nieuwsgierig naar zijn creatieve kant. En tijdens de veelzijdige training kon hij dit met plezier ontdekken.

Na de training wist Miquel dat online marketing écht bij hem paste. Hij wilde zich na de training verdiepen in het creëren van content en had ook interesse in de data kant van de marketing. Na met vlag en wimpel geslaagd te zijn en zijn certificaat in ontvangst te hebben genomen, begon Miquel met zijn nieuwe uitdaging: als content marketeer in dienst bij The Young Digitals. En dat ging hem heel goed af.

Van tienweekse training naar junior marketeer

Omdat Miquel al ervaring had met teksten schrijven, toonde hij veel aanleg tijdens de training. Maar toch kwam hij tot de ontdekking dat hier nog veel meer diepgang in zat. Het maken en ontwikkelen van content teksten was een hele nieuwe ervaring. En daar lustte hij wel meer van! In de week van schrijven met Mario (onze trouwe young digital trainer) kwam de persoonlijke doorbraak en wist hij dat dit een droombaan zou zijn. Het was een echte eyeopener, want dit was perfect voor Miquel.

Een hele snelle ontwikkeling

In een korte tijd heeft Miquel al vele opdrachten gekregen en laat hij gelijk zien wat hij allemaal kan. Van opdrachten voor Greenport tot AVAG. Hij is er maar druk mee! De opdrachtgever waar hij momenteel het meest fanatiek mee bezig is? Dat is het communicatiebureau EMMA. 

‘’Werken voor communicatiebureau EMMA is voor mij het grootste leerproces tot nu toe. Ik heb er heel veel nieuwe dingen ontdekt en mijzelf echt kunnen ontwikkelen. Het mooie van dit project is dat ik vanaf het begin flink heb moeten schakelen. Dat heeft mij onwijs laten groeien in mijn werkzaamheden. Ik twijfelde eerst of ik mijn werkzaamheden goed deed, maar nu heb ik een enorme confidence opgebouwd. En daar ben ik trots op.’’, vertelt Miquel.

Hij werkt hard als webredacteur. Daarnaast beheert hij het intranet voor het personeel, en stelt interne vacatures op. Dit werkproces ging als een sneltrein, maar Miquel had het binnen no time onder de knie. Ook al is hij nog maar net begonnen, Miquel draait als een volwaardig Digital marketing pro mee in ons team. 

Onze young digitals staan altijd voor je klaar

Wij bieden jongeren die vastgelopen zijn de kans om online marketeer te worden. Zodra ze bij ons in dienst komen, worden ze begeleidt door professionals. En doen ze waardevolle werkervaring op door opdrachten uit te voeren van grote en kleinere klanten. Net als Miquel, die nu fanatiek en succesvol werkzaamheden uitvoert voor EMMA!

Onze hulp nodig?

Op zoek naar zulke enthousiaste online marketing medewerkers als Miquel? Besteed dan jouw online marketing uit aan onze young digitals! Zo krijgt jouw bedrijf de marketing ondersteuning die jullie nodig hebben en krijgen onze young digitals de ervaring om nóg verder te groeien. Laat een berichtje achter en we geven je graag meer informatie!

Velden met een * zijn verplicht. Door op verzenden te drukken ga je akkoord met ons privacybeleid.

Meer zoals dit:

Social Media Trends 2023

Social Media Trends 2023

Wat de ene week nog trending was, is nu allang vergeten. De trends op social media zijn moeilijk bij te houden, maar gelukkig kom je met deze tips al een heel eind!

Lees meer