fbpx

COPYWRITING & BLOGS

Copywriting & blogs 1

Copywriting: belangrijk voor je website

Goede teksten zijn onderdeel van de basis van je website. Er moet een goede balans zijn tussen informatie en het triggeren van je doelgroep. Wij zorgen dat de informatie helder is. We schrijven de teksten op de manier die je doelgroep aanspreekt; de juiste tone of voice. En om je doelen te behalen, verwerken we de juiste call-to-actions in de tekst. Want wanneer deze punten verwerkt zijn in de teksten, haal jij het meeste uit jouw website. Lees hier meer over ons copywriting aanbod. 

Copywriting & blogs 1

Heb je vragen?

Neem contact op met een van onze digital marketeers!

Laat je website teksten professioneel schrijven

Denk je dat je website teksten beter kunnen? De juiste copywriting is enorm van belang. Je teksten moeten ervoor zorgen dat je bezoekers tot actie worden gezet. Of dat nou is dat ze je product of dienst kopen, contact met je opnemen of ergens voor inschrijven. Op zoek naar iemand die dit voor jou kan doen? Onze copywriters schrijven maandelijkse blogs voor bijvoorbeeld voor UNICEF:

“We zijn erg blij met de maandelijkse support van The Young Digitals! Met de maandelijkse blogs en vlogs dragen zij eraan bij dat wij online makkelijk en op een leuke manier delen wat de actualiteiten zijn rondom UNICEF. De eerste blog en vlog waren een succes, dus we kijken uit naar de komende maanden!”

Melanie Kouters

Content Specialist, UNICEF

Pak je doelgroep met blogs

We lezen ze dagelijks: blogs over sport, gezondheid, politiek, enzovoort. Wat de voordelen zijn van blogs op je website? Door regelmatig blogs op je website te plaatsen, laat je zien hoeveel kennis je hebt over een bepaald onderwerp. Dit wekt vertrouwen bij bezoeker van je website. Ook dragen blogs bij aan verkeer naar je website. En als laatste zorgen goed gestructureerde blogs ervoor dat je goed gevonden wordt in zoekmachines als Google.

Meer lezen over beter het beter gevonden worden in Google? Klik hier voor ons SEO aanbod.

The Young Digitals jouw website teksten laten schrijven?

Het inzetten van een professionele copywriter is aan te raden. Waarom dan onze young digitals? We worden begeleid door professionele tekstschrijvers en krijgen regelmatig trainingen. Hierdoor zijn we op de hoogte van de laatste trends rondom het schrijven van teksten. We schrijven in een toon die jouw doelgroep aanspreekt. En schrijven blogs zó dat hij goed wordt gevonden in de zoekmachines.

Benieuwd wat we kunnen betekenen voor jouw website? Toe aan nieuwe of verbeterde website teksten? Of wil je regelmatig blogs posten? Laat je gegevens achter en kom erachter wat we voor jou kunnen betekenen!

 

Velden met een * zijn verplicht. Door op verzenden te drukken ga je akkoord met ons privacybeleid.

Mail ons

BEL ONS

070 800 2130

Copywriting & blogs 3

MAIL ONS

hallo@theyoungdigitals.nl