fbpx

BLOG & COPYWRITING

Blog- en copywriting 1

Tekst, je beste maatje

Tekst, allemaal lettertjes achter elkaar op een website. Maar belangrijk dat ze zijn! Met tekst kan je namelijk veel verschillende doelen bereiken.

Wil je online beter gevonden worden? Optimaliseer je tekst! Meer traffic naar je website? Schrijf een blog! Nieuwe doelgroep aanspreken? Herschrijf je tekst naar een nieuwe tone-of-voice!

Blog- en copywriting 1

Kies voor teksten met impact!

Maakt niet uit wat je wilt bereiken met je webteksten, onze Young Digitals schrijven stukken waarmee jij je doelen behaalt. Een bestaande tekst verbeteren? Dat doen ze ook met veel plezier! We horen graag wat we voor je kunnen betekenen.

Heb je vragen?

Neem contact op met een van onze digital marketeers!

Teksten

Uiteindelijk is de tekst die op je website staat gewoon heel belangrijk, daarom hebben wij daar specialisten voor. Wij hebben onze dienst onderverdeeld in twee categorieën: blogs en copywriting. Beide dienen namelijk een eigen doel en zorgen voor verschillende resultaten. Laten we eens beginnen met de blogs.

Blogs

Een blog is in principe een wat uitgebreider stuk tekst waarin je vertelt over een onderwerp dat jou eigen is. Het internet wemelt er van; persoonlijke blogs, fitness blogs, reisblogs; je kan het zo gek nog niet verzinnen. Maar waarom is het dan interessant voor mijn bedrijf?

The Young Digitals hebben voor ons een prima online marketing plan gemaakt en een aantal uitstekende Engelstalige blogs!

-TNO innovation for life

Omdat een goede en gestructureerde blog veel voordelen heeft voor jouw online succes! Wanneer je bijvoorbeeld veel kennis hebt over een bepaald onderwerp dan kan je hier een blog over schrijven om je kennis te delen, wat heel fijn is voor je trouwe lezers. Niet alleen dat, het zorgt er ook voor dat potentiële nieuwe lezers kunnen zien wat jouw expertise is wat weer kan leiden tot nieuwe leads. En, als je helemaal je dak uit gaat en je optimaliseert je blogs ook nog eens op SEO dan stijg je ook in de zoekresultaten van Google! Zeer waardevol dus, ongeacht je doel, product of dienst.

Weten hoe goed wij zijn met SEO? Klik dan hier!

Blog- en copywriting 3

Copywriting

Dan door naar copywriting. Dit is een veel bredere term dan blogs, wat echt een specifiek product is. Je kan een tekst schrijven voor een folder of voor een contactpagina op een website en beide telt als copywriting. Het voordeel? Dat zijn er nogal wat!

De juiste copywriting voor jouw website speelt een hele grote rol in het uiteindelijke succes van je online marketing. Hoe jouw bedrijf schrijft, de gebruikte tone-of-voice, de gekozen woorden, alles is een onderdeel van jouw totale brand. Komt een bezoeker naar jouw website dan is de tekst uiteindelijk voor een groot deel bepalend of zij bijvoorbeeld klant worden, trouwe lezer. of onderdeel van jouw community. Misschien vinden ze jouw bedrijf wel zo top dat ze ambassadeur worden en jouw merk gaan delen met hun omgeving.

Copywriting levert meer op dan de voordelen voor jouw bezoekers. Door bijvoorbeeld een goed zoekwoorden onderzoek te doen voor jouw bedrijf en deze zoekwoorden te verwerken in je tekst stijg je in de organische zoekresultaten van Google. Als je eenmaal op die eerste pagina staat en je blijft periodiek optimaliseren dan wordt het heel lastig om jou van die eerste pagina af te krijgen.

Passie voor tekst

Al met al is tekst dus super belangrijk voor jouw totale website en online marketing. Hoe je aan de juiste teksten komt? Daar zijn wij voor!

Onze Young Digitals sturen op zondagavond nog de nieuwste trends door in de collega-appgroep. Passie voor teksten is hier dus sterk aanwezig! En die delen we graag met je.

Blog- en copywriting 4

BEL ONS

070 800 2130

Blog- en copywriting 5

MAIL ONS

hallo@theyoungdigitals.nl