fbpx

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER VACATURE

Help jij mee met het creëren van een betere toekomst voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt? Als Manager Business Development leg jij relaties met bedrijven die behoefte hebben aan online marketing support en die deze jongeren een kans willen bieden.

Wat maakt deze business development job zo bijzonder?

Onze sociale onderneming begeleidt jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een baan als digital marketeer. We bieden hen een gratis online marketing training. En vervolgens nemen we trainees aan, zodat zij waardevolle werkervaring opdoen. En hier ben jij nodig! Want hoe meer online marketing opdrachten The Young Digitals uitvoert, des te meer jongeren kunnen wij aannemen en deze kans bieden.

   Doel van de functie

   The Young Digitals levert online marketing diensten en detacheert young digitals, primair in de midsize en corporate market. Als Manager Business Development heb je twee belangrijke doelstellingen: versterken en uitdiepen van de relatie met onze bestaande klanten, en de acquisitie van nieuwe klanten.

   De afgelopen twee jaar heeft The Young Digitals een enorme ontwikkeling doorgemaakt en een indrukwekkend klantenportfolio opgebouwd bestaande uit o.a. VodafoneZiggo, Exact, Nationale-Nederlanden, De Vegetarische Slager en UNICEF. Als Manager Business Development bouw je mee aan het succes van deze scale-up!

   Om onze groei te versnellen en dus om meer jongeren te begeleiden naar een baan als online marketeer, zijn wij opzoek naar een persoon die op directieniveau waardevolle relaties opbouwt en een bestaand netwerk van potentiële klanten meebrengt.

     De taken 

     • Beheren en uitbouwen van de relatie met bestaande klanten. Veel van onze klanten zijn grote bedrijven/organisaties. Het is jouw taak om upsell / cross sell kansen te pakken bij andere afdelingen van bestaande klanten.
     • Uitbouwen van het bestaande netwerk van midsize en corporate klanten. Als Manager Business Development acquireer je nieuwe klanten. Je bouwt hierbij voort op het sterke verhaal van The Young Digitals, aansprekende klantcases, en onze online marketing en PR campagnes.
     • Je hebt affiniteit met online marketing en je bent bereid je te verdiepen in deze materie.
     • Als actief lid van ons team draag je bij aan de positieve sfeer.

      Het team

      Onze sociale onderneming groeit hard. Ondertussen bestaan we al 2 jaar! We bestaan uit een relatief klein, maar snel groeiend team. Met verschillende mensen.

      We lunchen elke dag samen. Elke donderdag is kroketten dag. (Vega is ook een optie ;)) Om de kroketten eraf te krijgen, boksen we elke dinsdag. En nu de terrassen weer open zijn, ondersteunen we de horeca graag!

      business-development-manager-job 1

      Ons aanbod

      • Marktconform salaris, afhankelijk van de werkervaring
      • 8% vakantiegeld.
      • Pensioen.
      • Vergoeding kosten woon-werk verkeer
      • Dienstverband: 6 maanden contract met intentie tot vast contract.
      • Standplaats Den Haag
      • Werken bij een snelgroeiende organisatie die sociale impact maakt
      business-development-manager-job 2

      Kennis en ervaring

      • Commercieel trackrecord: Je hebt laten zien dat je in staat bent om nieuwe klanten te werven in een competitieve markt.
      • Relatie manager: naast het werven van klanten weet je ze te behouden. Je hebt hier gedurende meerdere jaren aantoonbare resultaten in behaald.
      • Je bent in staat om op verschillende niveaus te acteren: van directieniveau tot afdelingsmanager.
      • Je bent vasthoudend en weet op een charmante wijze aan tafel te komen bij nieuwe relaties.
      business-development-manager-job 3

      Iets voor jou?

      Voor meer informatie neem contact op met:
      Sjoerd Hauptmeijer
      mede-oprichter
      +31 6 53 82 39 22
      sjoerd@theyoungdigitals.nl

      Stuur je CV en motivatie naar:
      sjoerd@theyoungdigitals.nl

      business-development-manager-job 4

      OVER ONS

      Klik hier voor meer over
      ons en onze missie

      business-development-manager-job 5

      OVER ONZE TRAINING

      Lees hier meer over hoe we
      jongeren beleiden naar een baan

      business-development-manager-job 6

      Onze Doorzetters

      Je barst van het talent en de wil om iets te maken van je leven. Maar soms kan het anders lopen dan je eigenlijk zou willen. Er kan immers een hoop gebeuren in een mensenleven en daar heb je niet altijd invloed op. Dan loop je opeens vast op de gebaande paden van ouders, onderwijs en werk.

      Wij geloven dat iedereen een kans verdient. Zeker als je keihard wil werken om te laten zien dat je een held bent in de online wereld. Niet opgeven maar doorgaan. En juist deze eigenschap is kenmerkend voor onze trainees en digital marketeers.

      Wij noemen dat digitale doorzetters.