fbpx

COUNTDOWN: 21 SEPTEMBER BEGINT ONZE TRAINING IN ROTTERDAM!

Wat zijn we trots. 1 september kregen we de sleutel van de nieuwe trainingsruimte in Rotterdam. Ondertussen zijn we ontzettend druk met het voorbereiden van de 10-weekse online marketing training die we daar gaan geven en wordt de nieuwe trainer ingewerkt (yes, weer een nieuw teamlid!). En natuurlijk worden er trainees geworven.

Ook zonder startkwalificatie een kans

Het is onze missie om zoveel mogelijk jongeren die geen baan kunnen vinden te begeleiden naar een baan als digital marketeer. Dit doen we nu al ruim een jaar succesvol in Den Haag. En nu gaan we dus aan de slag in Rotterdam!

Uit een rapport van het Nederlandse Jeugdinstituut van 14 februari 2020 bleek nog dat jongeren zonder startkwalificatie over de jaren heen vaker werkloos zijn dan jongeren met een startkwalificatie. Wij vinden dat elke jongere een eerlijke kans verdient en kosteloos mee moet kunnen doen aan onze online marketing training om een carrière als digital marketeer te starten. We zijn daarom erg enthousiast dat we nu ook jongeren in Rotterdam deze kans kunnen bieden!

Hoe meer tegenslagen voor jongeren, hoe moeilijker

De training zit bijna vol. Jongeren kunnen zich door middel van het aanmeldformulier op onze website opgeven. Nadat iemand zich heeft aangemeld, vinden wij het belangrijk om deze jongere te leren kennen. Voor de training begint, zorgen we er daarom voor dat we iedereen tenminste telefonisch spreken. Daarnaast organiseren we wekelijks kennismakingsavonden. Hierbij kunnen we de jongeren face-to-face spreken en kunnen de zij alle vragen stellen die zij hebben met betrekking tot de training.

Personal Developer May van Waes is hier erg betrokken bij. Vaak is er namelijk een duidelijke reden voor de jongeren die zich opgeven, waarom zij nog geen goede baan hebben. Dankzij May haar ervaringen en connecties zal zij elke donderdag van de training ter beschikking zijn voor de trainees. “De tegenslagen waar jongeren mee te maken krijgen, kunnen veel invloed hebben op de start van hun carrière. We vinden het daarom belangrijk dat we de trainees zoveel mogelijk helpen, zodat zij in ieder geval deze training afmaken en een start kunnen maken als digital marketeer”.

Daar hoort een Rotterdamse trainer bij

Omdat we uitbreiden naar Rotterdam en ondertussen ook jongeren in Den Haag blijven trainen, zijn we opzoek gegaan naar een Rotterdamse trainer. Ashfaaq is de match die we zochten voor deze job. Hij heeft marketing en e-commerce ervaring, trainde hiervoor ook al jongeren en woont op de hoek van de nieuwe locatie. Perfect dus! Daarnaast deelt hij onze visie: “Ik zie het te veel om mij heen dat jongeren niet verder komen met hun carrière, of überhaupt een start kunnen maken. Ik kijk er daarom ook erg naar uit om te starten met de training. Door middel van een leuke tijd te hebben en tegelijkertijd veel te leren gaan we deze jongeren helpen!”

Is opgeven nog mogelijk?

De training zit zo goed als vol! Maar opgeven kan nog. Dus ken jij (of ben jij iemand) die zich herkent in wat wij hierboven hebben beschreven? Dan kan opgeven nog via deze pagina:

Meer zoals dit:

Social Media Trends 2023

Social Media Trends 2023

Wat de ene week nog trending was, is nu allang vergeten. De trends op social media zijn moeilijk bij te houden, maar gelukkig kom je met deze tips al een heel eind!

Lees meer