fbpx

ONLINE MARKETING
DETACHERING 

Ben jij op zoek naar slimme, online marketing professionals? Wij hebben digitale doorzetters die weten van aanpakken: professioneel getraind en voorzien van waardevolle werkervaring. Zij staan in de startblokken om voor jouw organisatie aan de slag te gaan. Daarbij help je ook nog eens mee aan sociaal maatschappelijke doelen. Weten hoe? Lees snel verder!

Online marketing detacheerbureau met een sociaal doel

Veel jongeren barsten van het talent, maar lopen al vroeg in hun leven tegen allerlei problemen aan. Hierdoor kan hun loopbaan stil komen te liggen. Wij vinden dat ze een extra kans verdienen.

Deze jongeren zijn “online geboren” en doen niets liever dan social media en online marketing. Daarom bieden wij deze “digitale doorzetters” een kosteloze training van 10 weken, waardevolle werkervaring en begeleiding naar een nieuwe werkgever als online marketeer.

Hierbij werken wij samen met bedrijven en organisaties die een sprong voorwaarts willen maken op het gebied van digitale marketing. Wij bieden hen professionele online marketingdiensten en samen helpen we de jongeren aan hun cv bouwen.

Detachering 1

Digitale doorzetters met waardevolle werkervaring

Onze digital marketeers hebben ervaring met uiteenlopende opdrachtgevers en diverse disciplines in de online marketing. Zo hebben ze een zeer snelle groei doorgemaakt en zijn ze klaargestoomd om bij jouw bedrijf alles uit de kast te halen. Met een frisse blik, de benodigde creativiteit en kennis gaan ze altijd voor de beste resultaten.

Dit tot volle tevredenheid van onze klanten die hun de kans hebben gegeven om te laten zien wat ze kunnen. En nu zijn zij er helemaal klaar voor: de stap maken naar een mooie baan in jouw bedrijf als online marketeer.

Interim online marketeer nodig?

Bij The Young Digitals kun je ook terecht voor interim online marketeers. Heb jij tijdelijk iemand nodig voor de online marketing van je bedrijf? Zoek je een interim marketeer vanwege langdurige ziekte of zwangerschapsverlof? Of het nu voor een dag, een week of een jaar is. Wij hebben een online marketeer voor elke gelegenheid.

Waar wij jou bij kunnen ondersteunen:

  • Een boost geven aan jouw online marketing
  • Ontwikkelen van een online marketingstrategie
  • Jouw social media beheren
  • Succesvol online campagnes opstarten en begeleiden
  • Interne bedrijfstrainingen op het gebied van online marketing
  • Betere online vindbaarheid
  • Beheren van je website en/of hosting

Wil je weten wat we nog meer voor jouw organisatie kunnen betekenen met betrekking tot interim opdrachten? Neem dan contact op of klik op de knop hieronder!

Detachering 2

BEL ONS

070 800 2130

Detachering 3

MAIL ONS

hallo@theyoungdigitals.nl