fbpx

DIGISCAN

Digiscan 1

Start met een Digiscan

Je online marketing op orde is altijd een goed idee. Maar voordat je hieraan begint is het belangrijk om te weten hoe je er eigenlijk voor staat. Daarom hebben wij onze Digiscan ontwikkeld; hier zie je in een oogopslag hoe jouw bedrijf online presteert en wat de belangrijkste prioriteiten zijn om jouw online marketing te verbeteren.

Hoe goed is jouw social media? Hoe goed vindbaar is je website? En hoe user-friendly is je website? Je raadt het al, dat weten wij! Lees verder en leer meer over hoe we dit doen.

Digiscan 1

Wil je weten hoe je online presteert?

Daag ons dan uit voor een Digiscan. Wij scannen jouw bedrijf online op vindbaarheid, social media bereik en gebruiksvriendelijkheid. Met een helder rapport laten we je zien waar je prioriteiten liggen om online succes te behalen.

Heb je vragen?

Neem contact op met een van onze digital marketeers!

Wat is een Digiscan?

Die vraag krijgen we vaker! De Digiscan is een totale scan die wij maken van de status van jouw online marketing. De scan bestaat uit vier delen: vindbaarheid, snelheid, gebruiksgemak en social media bereik.

Het resultaat van de scan? Een rapportage van de online vindbaarheid en het bereik en interactie op social media. Verder bevat de rapportage conclusies en een helder advies voor jouw bedrijf. Of, zoals wij het vaak zeggen: de Digiscan is de eerste stap naar jouw online marketing op orde!

Waarom een digiscan zo handig is

Door van te voren een Digiscan te maken brengen we de mogelijke verbeterpunten in kaart en kunnen wij direct en efficiënt voor jou aan de slag. Wij doen de Digiscan om jouw een goed, realistisch beeld te geven van jouw huidige online zichtbaarheid. Hierbij kijken we niet alleen naar de sterke punten, maar ook naar wat de zwakke punten zijn.

Zo herken je gemakkelijk jouw online scores, kun je deze vergelijken met die van je concurrenten en kun je makkelijk prioriteiten stellen.

Maar hoe maken jullie deze scans eigenlijk? Nou, voor het maken van de Digiscan maken wij gebruik van softwarepakketten zoals SEMRUSH, Google en Lighthouse. Ook doen wij tests op basis van het System Usability Scale model (SUS-model).

Digiscan 3

Het resultaat

De rapportage van de Digiscan presenteren wij aan jou door middel van een presentatie. In deze presentatie is een een oogopslag te zien hoe jouw bedrijf ervoor staat en wat de belangrijkste prioriteiten zijn om jouw online bereik te vergroten. En uiteraard ontvang je deze presentatie ook zelf zodat je altijd even terug kan kijken!

Ben jij inmiddels razend benieuwd hoe jouw bedrijf online presteert?

Mail ons

BEL ONS

070 800 2130

Digiscan 4

MAIL ONS

hallo@theyoungdigitals.nl