fbpx

ONLINE MARKETING RAPPORTAGES

Online marketing rapportage 1

Online marketing rapportages zorgen voor inzicht

Gericht aan de slag met je marketing. Weten welke content goed werkt bij je doelgroep. Precies inzicht hebben in wie je doelgroep is. En weten via welke kanalen je de meeste successen behaalt. Is dat wat je wilt? Dat bereik je met online marketing rapportages. Het beste is om deze rapportages en analyses maandelijks te maken. Geen tijd voor? Onze young digitals maken o.a. maandelijkse rapportages voor De Universiteit van Amsterdam, De Haagse Hogeschool en VodafoneZiggo.

Online marketing rapportage 1

Heb je vragen?

Neem contact op met een van onze digital marketeers!

Online marketing analyse

Social media rapportage & analyse

Een social media rapportage geeft inzicht in welke advertenties op welke kanalen je het meeste opleveren. Voer je betaalde campagnes uit? Met welke advertenties zijn het meest effectief? En ook belangrijk: welke advertenties werken niet bij jouw doelgroep? We zetten al deze data in een overzichtelijke rapportage, zodat jij het meeste uit je campagne budgetten haalt!

Post je regelmatig organisch op je social media? Ook hiermee helpen we je sneller je doelen te behalen door middel van overzichtelijke rapportages en analyses. Want organische posts gaan niet alleen maar om likes. Weet jij hoeveel websitebezoekers je organische content oplevert? Welke soort content het beste aanslaat? Wij zetten het voor je op een rij in een online marketing rapportage, zodat je weet waar kansen liggen.

Website rapportage & analyse

Een website rapportage geeft inzicht in de prestaties van je website. Veel website bezoekers, maar behaal je je doelen niet? Kom er precies achter waar je bezoekers afhaken. We geven inzicht in welke pagina’s het meest en het minst succesvol zijn. Zo weet jij precies hoe je je website kunt optimaliseren en behaal je sneller je doelen. Of dat nou gaat om het verkopen van je diensten of producten, het verzamelen van leads of het krijgen van inschrijvingen.

Ga gericht aan de slag met je online marketing.

Met inzicht in je online marketing prestaties bespaar je tijd en geld. Je kunt gerichter te werk gaan om jouw doelen te behalen.

Waarom onze young digitals jouw online marketing rapportages en analyses laten maken? Omdat dit de sociaal maatschappelijke oplossing is voor professionele en heldere inzichten! Je helpt een young digital aan waardevolle werkervaring. En elke opdracht zorgt een ervaren senior marketeer voor de kwaliteitsbewaking.

Toe aan ondersteuning en vastigheid van onze young digitals? Elke maand op een vaste dag jouw online marketing rapportages ontvangen, zodat jouw team gericht aan het werk kan? We vertellen je wat we voor je kunnen betekenen!

Velden met een * zijn verplicht. Door op verzenden te drukken ga je akkoord met ons privacybeleid.

Mail ons

BEL ONS

070 800 2130

Online marketing rapportage 3

MAIL ONS

hallo@theyoungdigitals.nl