fbpx

ONLINE MARKETING RAPPORTAGES

Online marketing rapportage 1

Kies voor doelgerichte online marketing

Een goede online marketing rapportage geeft je inzicht. Zonder data ben je eigenlijk aan het gokken met je online marketing en weet je nooit wat de perfecte formule is voor jouw onderneming. Met een gestructureerde online marketing rapportage zie je in één oogopslag waar je aan toe bent en wat je kunt verbeteren.

Het mooie aan online marketing is dat je tegenwoordig niet meer hoeft te bedenken wat werkt voor jou, de online tools vertellen het je! Het probleem is vaak dat er te veel data binnenkomt en het daarom te ingewikkeld is om er echt concrete verbeterpunten uit te halen.

Want laten we wel wezen, als ondernemer is je tijd simpelweg te kort om deze verbeterpunten uit de zee van informatie te vissen. En daar kunnen wij je mee helpen.

“Dat klinkt eigenlijk best goed!” Ja he? Wil je weten hoe we dat doen? 

Online marketing rapportage 1

Wil jij inzicht in je online rendement?

Met een maandelijkse rapportage laten we je direct zien wat goed gaat en waar je mee aan de slag moet. Wij geven je overzicht in de belangrijkste conclusies voor jouw onderneming. Zo kun je bouwen aan jouw optimale online marketing. 

Heb je vragen?

Neem contact op met een van onze digital marketeers!

Waarom is het belangrijk om maandelijks te rapporteren?

Goede vraag! De reden waarom we voor een maandelijkse rapportage kiezen is omdat dit het beste inzicht geeft in wat goed gaat en wat er beter kan. Door een maandelijkse rapportage te hanteren herken je na ongeveer drie maanden duidelijke trends in de data.

Zo krijg je bijvoorbeeld een duidelijke doelgroep analyse wat jou in staat stelt om bijvoorbeeld te retargetten op bestaande klanten. Weten wie je doelgroep precies is, wat je doelgroep doet en op welk kanaal ze dit doen is belangrijk voor hoe je jouw online marketing inzet. Want nogmaals, zonder data ben je eigenlijk aan het gokken. Stop je met gokken en maak je gebruik van een concrete maandelijkse rapportage? Dan kan je deze data gebruiken om te blijven optimaliseren tot je de perfecte resultaten behaalt!

Online marketing rapportages voor al je kanalen

Voordat we de rapportage instellen bepalen we eerst samen met jou welke definities we gaan rapporteren en wat voor jouw de belangrijkste doelen zijn. Er komen natuurlijk een hoop cijfers binnen maar niet elk cijfer geeft de gewenste inzichten.

Vaak kiezen ondernemingen ervoor om meerdere marketing kanalen te gebruiken wat weer verschillende mogelijkheden met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van Facebook, Twitter en LinkedIn. Op deze kanalen kan je uiteraard organische berichten plaatsen maar je kan ook kiezen voor betaalde campagnes. Een rapportage aangaande deze campagnes geeft je inzicht in welke posts werken voor jouw doelgroep en welke niet. Dit inzicht bespaart je vervolgens weer geld doordat je gaandeweg je campagnes kan optimaliseren. En gebruik je veel video’s in je posts? Dan maken we daar een aparte rapportage voor.

Naast social media rapportages ontwikkelen we ook rapportages voor je online vindbaarheid op gebied van SEO en SEA en rapportages voor je lokale business (Google Mijn Bedrijf).

Zo kunnen we je altijd voorzien van waardevolle inzichten in je online marketing.

Online marketing rapportage 3

Marketing rapportages in eigen huisstijl

Ben jij het overzicht kwijt in alle binnenkomende data? Of wil je het stukje ‘analyses en rapportages’ gewoon liever uit handen geven door gebrek aan tijd?

The Young Digitals pakt het voor je op! Of je nou een groot bedrijf bent of een kleinere MKB’er, wij kunnen jou het inzicht geven dat je nodig hebt zonder dat het je kostbare tijd kost. Ook ontwerpen wij de rapportages in jouw eigen huisstijl zodat de hele rapportage tot in detail is gericht op jouw onderneming.

Bepalen en bereiken van doelen

Lekker bezig, je hebt nu inzicht in je online marketing! En hoe nu verder?

Als vervolgstap kunnen wij samen met jou specifieke doelen bepalen die jij graag wilt bereiken met je onderneming. Deze doelen maken wij vervolgens SMART om de doelen zo concreet en haalbaar mogelijk te maken. Zodra we deze doelen hebben kunnen wij op basis hiervan de analyse gaan uitbreiden. Veel data staat misschien al in de oorspronkelijke rapportage! Zo kunnen we gaan werken naar deze doelen toe en kunnen we er samen voor zorgen dat jij deze doelen zo snel mogelijk en zo efficiënt mogelijk behaalt.

Wil je eindelijk die doelen gaan behalen? Lees dan meer bij ‘Conversie Optimalisatie’!

Wil je een voorbeeld rapportage?

Heel goed! Vul hieronder je gegevens in en onze Young Digitals nemen zo snel mogelijk met je op om de mogelijkheden te bespreken. Wil je daar niet op wachten? Dan kan je ons altijd een belletje geven!

Wacht niet met groeien maar begin vandaag nog met The Young Digitals!

Online marketing rapportage 4

BEL ONS

070 800 2130

Online marketing rapportage 5

MAIL ONS

hallo@theyoungdigitals.nl