fbpx

SENIOR BUSINESS DEVELOPER

Zorg jij al minimaal 5 jaar lang voor commerciële successen? Én wil je graag maatschappelijke impact maken? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een gedreven senior business developer die een flinke commerciële impuls geeft aan onze organisatie en daarmee een waardevolle bijdrage levert aan de carrière van onze young digitals!

Doel van de functie

The Young Digitals levert online marketingdiensten en detacheert young digitals, primair in de midsize en corporate market. Als senior business developer heb je twee belangrijke doelstellingen: versterken en uitdiepen van de relatie met onze bestaande klanten, en de acquisitie van nieuwe klanten.

De afgelopen twee jaar heeft The Young Digitals een enorme ontwikkeling doorgemaakt en een indrukwekkend klantenportfolio opgebouwd bestaande uit o.a. VodafoneZiggo, Exact, NationaleNederlanden, De Vegetarische Slager, ANWB, Hellofresh, Rijksmuseum en UNICEF. Als senior business developer bouw je mee aan het succes van onze scale-up.

Om onze groei te versnellen en om meer jongeren te begeleiden naar een baan als online marketeer, zijn wij opzoek naar een persoon die op directieniveau waardevolle relaties opbouwt, een bestaand netwerk van potentiële klanten meebrengt, en die gelooft in de waarde van sociale ondernemingen.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Beheren en uitbouwen van de relatie met bestaande klanten. Veel van onze klanten zijn grote bedrijven/organisaties. Het is jouw taak om upsell en cross sell kansen te pakken bij andere afdelingen van bestaande klanten.
 • Uitbouwen van het bestaande netwerk van midsize en corporate klanten. Als senior business developer acquireer je nieuwe klanten. Je bouwt hierbij voort op het sterke verhaal van The Young Digitals, aansprekende klantcases, en onze online marketing en PR campagnes.
 • Je hebt affiniteit met online marketing en je bent bereid je te verdiepen in deze materie.
 • Als actief lid van ons team draag je bij aan de positieve sfeer.

  Kennis en ervaring

  • Commercieel trackrecord: Je hebt laten zien dat je in staat bent om nieuwe B2B klanten te werven in een competitieve markt.

  • Relatie manager: naast het werven van klanten weet je ze te behouden. Je bent in staat om op verschillende niveaus te acteren: van directieniveau tot afdelingsmanager.

  • Je bent vasthoudend en weet op een charmante wijze aan tafel te komen bij nieuwe relaties.

  Persoonlijkheid

  Je hebt plezier in je werk en dat straal je uit. Met veel enthousiasme zet je je in voor de sociale missie van The Young Digitals. Tegelijkertijd zie je commerciële kansen om onze groei ambities te realiseren.

  Wat bieden wij?

  • Een salaris, afhankelijk van de werkervaring, tussen de € 4.500 – € 4.800. 
  • Hybride werken: 50% thuiswerken en 50% bij ons op kantoor.
  • 8% vakantiegeld.
  • Pensioen.
  • Mobiele telefoon en MacBook.
  • Vergoeding kosten woon-werk verkeer
  • Dienstverband: 12 maanden contract met intentie tot vast contract.
  • Standplaats Den Haag
  • Werken bij een snelgroeiende organisatie die sociale impact maakt

  Bakje koffie doen?

  Benieuwd wie wij zijn? Of wil je meer weten?
  Kom gezellig langs voor een bakje koffie!

  Stuur een berichtje of bel naar:
  +31 6 538 239 22
  sjoerd@theyoungdigitals.nl

  Of solliciteer via onderstaande knop! 

  Over The Young Digitals

  Sociale onderneming The Young Digitals helpt jongeren die vastgelopen zijn aan een baan als digitaal marketeer. Wij bieden deze jongeren een kosteloze training van 10 weken, waardevolle werkervaring en begeleiding naar een nieuwe werkgever.

  Hierbij werken wij samen met bedrijven en organisaties die een sprong voorwaarts willen maken op het gebied van digitale marketing. Wij bieden hen professionele online marketingdiensten en capaciteit. En tegelijkertijd doen onze jongeren relevante werkervaring op.

  Jongeren uit de doelgroep

  The Young Digitals richt zich op jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn in Nederland ruim 300.000 jongeren die door een combinatie van persoonlijke, sociale en financiële problemen geen kans hebben op een baan met toekomst.

  The Young Digitals gelooft in het talent van elke jongere. Zij groeien op in een wereld van digitalisering en social media. Hier liggen hun kansen.
  Helaas maken grote groepen jongeren hun opleiding niet af, of ze lopen om andere redenen vast in het vinden van een goede baan. Zonder hulp zal de afstand tot de arbeidsmarkt van deze jongeren steeds verder toenemen.
  Het is onze missie om deze jongeren te begeleiden naar een baan als digital marketeer. Wij bieden deze jongeren een kosteloze training van 10 weken, waardevolle werkervaring en begeleiding naar een nieuwe werkgever.
  Kortom, The Young Digitals biedt nieuwe kansen, van training naar toekomst.