fbpx

SEO

SEO 1

Search Engine Optimization

Onze young digitals nemen werk uit handen en zorgen voor professionele online marketing ondersteuning – snel en goed. Zo ondersteunen we de marketing teams van Nationale-Nederlanden en Boijmans van Beuningen met SEO werkzaamheden, zodat deze bedrijven zich geen zorgen hoeven te maken over deze operationele marketing werkzaamheden!

SEO 1

Heb je vragen?

Neem contact op met een van onze digital marketeers!

SEO van A tot Z

Content is key voor je online vindbaarheid. Belangrijk is dat deze origineel en relevant is voor jouw doelgroep. Onze young digitals helpen je hierbij, in allerlei soorten vormen van content. 

Ook ‘off-site’ valt veel te winnen, oftewel, alles wat buiten jouw website ligt maar wel invloed heeft op jouw SEO. Denk hierbij aan links op andere websites die verwijzen naar jouw website maar ook je social media en het aantal likes daarop. Dit weegt ook mee in jouw uiteindelijke score.

Dan als laatste de technische optimalisatie. Hier gaat het om de back-end inrichting van je website zelf. Denk aan de instellingen qua header, je meta-descriptions, je ALT-tags, je longtail keywords in je teksten. 

Onder begeleiding van ervaren marketeers zorgen wij ervoor dat jouw website compleet geoptimaliseerd wordt. 

‘‘We hadden snel door dat iemand niet ‘zomaar’ even een blog herschreef. De blogs werden herschreven en vervolgens teruggespeeld naar Nationale-Nederlanden met een duidelijke visie, onderbouwd met data. Het resultaat was dan ook dat we een verbetering zagen wat betreft de positie in zoekmachines en het aantal website bezoekers.”

Maarten van den Bos

SEO specialist, Nationale-Nederlanden

Optimalisatie bestaande content

Onze young digitals zijn ervaren SEO schrijvers. Dus als jouw website een SEO slag kan gebruiken, helpen wij je verder! Op basis van data en analyses optimaliseren we jouw bestaande website teksten.

We doen een gedegen zoekwoorden onderzoek en bepalen samen met jou de belangrijkste key-words waar jij op gevonden wilt worden. Deze woorden gebruiken we vervolgens om je website verder te optimaliseren in teksten en afbeeldingen. We halen jouw website door professionele SEO analyse tools. Testen, verbeteren, testen en verbeteren. Zo stijgt je website in Google en gaan jouw klanten je vinden.

Onze young digitals jouw SEO teksten laten schrijven?

Een belangrijke toevoeging voor deze jongeren is de werkervaring: hoe meer opdrachten, destemeer werkervaring voor onze digitale doorzetters. Daarom zijn we altijd opzoek naar nieuwe samenwerkingen!

Is jouw website toe aan een SEO-analyse? Of wil je graag maandelijks werken aan je online vindbaarheid door middel van blogs? Wanneer wij aan de slag gaan met de optimalisatie van jouw SEO, kiezen we voor een aanpak die zichzelf bewezen heeft. Vul het formulier in en we vertellen je wat wij voor jou kunnen doen!

Velden met een * zijn verplicht. Door op verzenden te drukken ga je akkoord met ons privacybeleid.