fbpx

SEO

SEO 1

De wondere wereld van SEO

“Ik zou nou echt heel graag op de eerste pagina van Google komen!” Dat is een doel van veel ondernemers want ja, gemiddeld gaat 95% van alle traffic naar een website op de eerste pagina van de zoekresultaten. Met nog maar 5% voor de overige is het dus van vitaal belang om hier te komen. Maar hoe doe je dat nou?

Daar zijn wij voor! Weten wat onze Young Digitals voor je kunnen betekenen? Lees snel verder.

SEO 1

Wil jij bovenaan staan in Google?

Daar willen wij je graag bij helpen. Want SEO, dat vinden wij geweldig om te doen. Wij draaien net zo lang aan de knoppen van je website totdat deze 100% SEO-proof is. Zo gaat Google jouw bedrijf hoger waarderen en aan je klanten presenteren in de gratis zoekresultaten. Wil je weten hoe we dat voor je doen?

Heb je vragen?

Neem contact op met een van onze digital marketeers!

Wat is SEO precies?

“Ooohja, dat is toch met al die zoekwoorden enzo?” Nou…ja. Maar dat is pas het topje van de ijsberg als het op SEO aankomt!

SEO, oftewel Search Engine Optimization, is het optimaliseren van je website om je online vindbaarheid te vergroten. Doe je dit goed, gestructureerd en consequent dan is het eindresultaat een hoge positie in Google (of elke andere zoekmachine). En het mooie is dat je heel lang plezier blijft houden van de investeringen die je doet in SEO. Want als je eenmaal bovenaan staat kun je daar, met een beetje onderhoud, ook lang blijven staan.

Er zijn drie takken die samen de SEO boom maken, namelijk Content, Off-site en Technische Optimalisatie. Laten we ze allemaal even langs gaan!

Wat zijn de onderdelen van SEO?

Allereerst is de content die je maakt heel belangrijk voor je online vindbaarheid, ook de originaliteit ervan. Belangrijk is dat deze content origineel en relevant is voor jouw doelgroep. Maak daarom altijd zelf je visuals voor op je website!

Dan komen we bij ‘off-site’, oftewel, alles wat buiten jouw website ligt maar wel invloed heeft op jouw SEO. Denk hierbij aan links op andere websites die verwijzen naar jouw website maar ook je social media en het aantal likes daarop. Dit weegt ook mee in jouw uiteindelijke score.

Dan als laatste de technische optimalisatie en dat kan nogal een werkje zijn. Hier gaat het namelijk om de back-end inrichting van je website zelf. Dan hebben we het over de instellingen qua header, je meta-descriptions, je ALT-tags, je longtail keywords in je teksten en ga zo maar verder. Het is zeker een uitdaging maar als het staat dan staat het!

SEO 3

Wat heb ik er aan?

Wanneer je de bovenstaande SEO zaken op orde hebt is de kans het grootst dat mensen jouw bedrijf vinden wanneer ze zoeken naar iets dat jij aanbiedt. Heb jij bijvoorbeeld een advocatenkantoor in Den Haag en heb je de tijd genomen om je SEO op orde te krijgen? Heb je bijvoorbeeld ‘advocaat den haag’ als keyword gekozen? Dan verschijn jij wanneer mensen hiernaar zoeken!

Als je SEO goed heb je een machine voor je werken die verkeer naar jouw website genereert. En wie wil dat nou niet!

 

Onze SEO aanpak

Wanneer wij aan de slag gaan met de optimalisatie van jouw SEO, kiezen we voor een eigen aanpak die zichzelf bewezen heeft. We zorgen eerst dat de basis op orde is, dus alle dingen die je sowieso moet doen om gevonden te worden in Google.

We doen een gedegen zoekwoorden onderzoek en bepalen samen met jou de belangrijkste key-words waar jij op gevonden wilt worden. Deze woorden gebruiken we vervolgens om je website verder te optimaliseren in teksten en afbeeldingen.  

En dan komt het echt leuke stuk: we halen jouw website door professionele SEO analyse tools. Testen, verbeteren, testen en verbeteren. Zo stijgt je website in Google en gaan jouw klanten je vinden.

Wil je weten hoe we dit voor jouw bedrijf doen?

SEO 4

BEL ONS

070 800 2130

SEO 5

MAIL ONS

hallo@theyoungdigitals.nl