SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN?

Social media uitbesteden 1

Te weinig tijd? Jouw social media uitbesteden is de oplossing

Social media, belangrijk voor elke onderneming. Maar als je het goed wilt doen heb je er flink wat tijd voor nodig. En dat kan nogal lastig zijn als ondernemer.

Dus waarom dan niet je social media uitbesteden?

Je raadt het al, dat kunnen onze Young Digitals voor je oppakken! Wij zorgen ervoor dat jij meer tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken die spelen in je onderneming. Zo heb je effectieve social media zonder ernaar om te hoeven kijken.

Hoe wij dit doen? Dat lees je hieronder.

Social media uitbesteden 1

Kies voor social media met effect

Met een gedegen social media strategie tillen we jouw online marketing naar een hoger niveau. Want onze Young Digitals kennen de fijne kneepjes van het social media vak. Wij verzorgen al je social media kanalen, campagnes en rapportages zodat jij je kunt richten op je core business.

Heb je vragen?

Neem contact op met een van onze digital marketeers!

Social Media voor jouw bedrijf

“Social media is belangrijk voor je onderneming!” Dat is zeker zo, maar waarom eigenlijk? Wat is nou het echte voordeel van een goede social media aanpak?

Nou dat zijn er meerdere dus we zullen er wat dieper op ingaan!

Allereerst heb je met social media een groot bereik. 1 op de 3 mensen over de hele wereld gebruikt social media en zijn dus bereikbaar voor jouw onderneming. Als we alleen al naar Nederland kijken zitten er 6,8 miljoen gebruikers op Facebook en 4,8 miljoen op Instagram.

Daarnaast heb je twee manieren om deze doelgroep te bereiken; je kunt ze zowel met betaalde (paid) campagnes als onbetaald (organisch) bereiken. Het is dan ook mogelijk om met alleen organische posts resultaten te behalen met social media, bijvoorbeeld het vergroten van je naamsbekendheid. Maar laten we toch even ingaan op de betaalde campagnes!

Adverteren op social media is namelijk goedkoop en je kunt vaak met een klein budget al veel bereiken. Daarnaast wordt van de organische bedrijfs posts nog maar 2% gezien door gebruikers en het is dan ook een uitdaging om zo online te groeien.

Het fijne aan betaalde campagnes is ook dat alles meetbaar is. Door de juiste data te analyseren kun je zien hoeveel clicks je bijvoorbeeld krijgt op een link, of hoe hoog het bereik is. Zo weet je altijd wat je behaalt met je inspanningen en weet je waar je nog kunt verbeteren.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf doen met social media?

‘Antwoord: genoeg!

Geen enkele campagne is succesvol zonder uitgestippeld doel dus laat die social media strategie maar aan ons over. Onze Young Digitals zijn geboren in de social media en helpen jouw onderneming maar al te graag met een unieke social media strategie. Zo weten zij als geen ander de juiste mix tussen doelgroep en gebruikt kanaal te analyseren en in te zetten.

“Mede door een prachtig promotiefilmpje kunnen wij opzoek naar een hoofdsponsor voor onze ADO Den HaaG-Storks”
-ADO Den Haag in de Maatschappij

Geen beschikbare content? Lossen we op. Social media content creatie doen we namelijk ook. Zo kunnen we mooie visuals maken en zijn we steengoed in videoproductie, bijvoorbeeld in de vorm van interviews of een strakke bedrijfsfilm. Begeleid door de juiste teksten gericht op jouw doelgroep.

Beheer van jouw social media kanalen

Hoe fijn is het als je erop kunt vertrouwen dat jouw doelgroep met regelmaat op een positieve wijze van je hoort? Op basis van de social media strategie zetten we een content kalender voor je op waarin je zelf live kunt zien wat de planning is van je eigen social media posts. Wij plannen ruim vooruit zodat je zelf kunt goedkeuren en aanvullen. 

Volledig geautomatiseerd worden de posts vervolgens gepubliceerd op jouw social media platforms. Inclusief de juiste tags en utm codes waarmee we later het rendement van ons werk kunnen zien. Zo kunnen we leren van succes en verbeterpunten aanbrengen.

Social media uitbesteden 3

Social media campagnes met positief effect

Naast het algemene social media beheer ontwikkelen we campagnes om in te zetten voor social media advertising. Wij adverteren op alle bekende social media platforms, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Afhankelijk van jouw doelen en doelgroep werken we een campagne uit, testen deze grondig en we gaan live!

En dan natuurlijk nog het bijhouden van de behaalde successen. Wij ontwikkelen een complete social media analyse en koppelen dit terug in de vorm van een maandelijkse rapportage. Zo blijven we transparant en weet je altijd waar je aan toe bent. De concrete verbeterpunten die hieruit komen pakken we uiteraard ook op!

Professionele social media en tegelijk tijd over?

Wacht dan niet langer en maak kennis met The Young Digitals. In een kort kennismakingsgesprek bespreken we jouw bedrijf en wat  je zou willen bereiken met doelgerichte social media. We hebben er zin in!

Social media uitbesteden 4

BEL ONS

070 800 2130

Social media uitbesteden 5

MAIL ONS

hallo@theyoungdigitals.nl