fbpx

SOCIAL RETURN MET THE YOUNG DIGITALS

Doe jij mee aan een aanbesteding? En heeft deze een social return verplichting? Wij kunnen deze voor je invullen met onze gecertificeerde online marketing diensten. Profiteer van het talent van onze young digitals en maak sociale impact.

Hoe we jouw SROI invullen

The Young Digitals kan jouw SROI verplichting volledig voor je invullen. Met ons PSO30+ certificaat voldoen wij aan alle eisen vanuit de aanbestedingswet. En je ontvangt een professionele dienstverlening door goed getrainde en begeleide online marketeers.

Wij bieden maatwerk. Hierbij zijn er verschillende opties:

   

  Social return inkopen

  Optie 1: online marketing werkzaamheden inkopen

  Je kunt een deel van de werkzaamheden uit de aanbesteding bij ons inkopen. In dit geval geef je ons een afgebakende opdracht op het gebied van online marketing. Onze young digitals gaan hier mee aan de slag onder begeleiding van senior marketeers die de kwaliteit en doorlooptijd waarborgen. Klik hier voor volledige online marketing diensten aanbod. 

  Social return detachering

  Optie 2: Online marketing detachering

  Je kunt onze medewerkers inzetten in de vorm van detachering. In dit geval wordt een young digital tijdelijk onderdeel van je eigen team en werkt mee aan de aanbesteding. Klik hier om meer te lezen over ons online marketing detachering aanbod. 

  PSO30+ social return

  Wat is het PSO30+ certificaat?

  Het PSO30+ certificaat erkent organisaties die minimaal aan de gestelde kwantitatieve eisen van artikel 2.82 van de Aanbestedingswet voldoen.

  Dat betekent dat een SROI verplichting  alleen kan worden ingevuld door organisaties die de maatschappe­lijke en professionele integratie van  kansarmen tot hoofd­doel hebben. Be­langrijke voorwaarde daarbij is dat ten minste 30% van de werknemers tot deze doelgroep behoort.

  Met dit certificaat bieden wij talentvolle jongeren nieuwe kansen in de arbeidsmarkt. En tegelijk kunnen onze klanten hun SROI  verplichting invullen met digitaal talent. 

  Wat is Social Return? 

  Social Return (SROI) is het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is een afspraak om binnen een aanbesteding mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie aan werkervaring te helpen.

  Organisaties en bedrijven kunnen hiermee een bijdrage te leveren aan hun eigen sociale doelstellingen. En tegelijk ontstaan nieuwe mogelijkheden in de werving van gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers.

  Persoonlijke toelichting?

  Social return kan per gemeente, ministerie of andere publieke instelling sterk verschillen.  Maar bij The Young Digitals je social return uitbesteden is altijd een optie.

  The Young Digitals kan de complete invulling verzorgen. Wij hebben toegang tot de doelgroep, geven een intensieve training en begeleiden hen naar een baan als online marketeer.

  Wil jij weten wat wij voor jouw social return kunnen betekenen? We leggen het je graag persoonlijk uit.

  Velden met een * zijn verplicht. Door op verzenden te drukken ga je akkoord met ons privacybeleid.

  Social Return 1

  BEL ONS

  070 800 2130

  Social Return 2

  MAIL ONS

  hallo@theyoungdigitals.nl