fbpx

TEAM MANAGER ONLINE MARKETING

Jij richt je het liefst op het meetbaar maken van resultaten binnen online marketing. Want hoe weet je anders of dat wat je doet, ook resultaat heeft? Wij zijn op zoek naar een maatschappelijk betrokken team manager. Weet jij onze young digitals klaar te stomen tot online marketeer?

Dit doe je door samen met hen uitdagende opdrachten uit te voeren voor gave klanten, zoals de Vegetarische Slager, VodafoneZiggo en Boijmans van Beuningen! Jij stelt een planning op, verdeelt de taken en ondersteunt hen in hun talenten. Ondertussen zorg je voor een optimale doorlooptijd en bewaak je de kwaliteit van de deliverables om onze klanttevredenheid hoog te houden. Is dit op jouw lijf geschreven? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als team manager ben jij hét aanspreekpunt voor onze klanten en ben je eindverantwoordelijk voor de organisatie, uitvoer en oplevering van verschillende projecten. Op het ene moment ben je bezig met het vergroten van de online vindbaarheid en campagnes en het andere moment met (maandelijkse) rapportages. Het komt keer op keer terug bij waarden toevoegen, door grote datastromen te vertalen naar iets waar een klant wat aan heeft.

Jouw team bestaat uit +/- 10 medewerkers (young digitals) die al langer of pas nét onze 10-weekse training tot online marketeer hebben afgerond. Je vormt een team met zowel junior, medior en senior marketeers. Als team manager probeer jij het beste uit je team te halen en weet je ze te motiveren om zichzelf continu te blijven uitdagen.

Je hebt een belangrijke rol in de persoonlijke ontwikkeling van onze young digitals. Samen met hen stel je een persoonlijk ontwikkelplan op en bepaal je waar ze zich het beste in kunnen ontwikkelen. Je blijft scherp op de gestelde ontwikkeldoelen en voert regelmatig evaluatiegesprekken.

Daarnaast ben je onderdeel van het MT (managementteam) en ben je directe collega’s met de andere marketing team managers. Samen met hen bespreek je wekelijks de projecten en houd je elkaar op de hoogte van de nieuwste updates. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Den Haag maar we hebben ook locaties in Rotterdam en Utrecht waar je af en toe ook zult werken.

Wat krijg je daarvoor terug?

Je komt terecht in een warm betrokken team waarbij het creëren van een betere toekomst voor onze jongeren voorop staat. Daarnaast krijg je veel vrijheid in het inbrengen van jouw expertise bij de verdere ontwikkeling en groei van The Young Digitals.

Daarbij kun je rekenen op:

  • Een brutosalaris van minimaal € 3.800 en maximaal € 4.100 per maand, afhankelijk van je werkervaring en op basis van een 40-urige werkweek (36 uur is mogelijk);
  • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar die we bij goed functioneren graag omzetten in een vast dienstverband;
  • 8% vakantiegeld, pensioenopbouw, een vergoeding voor je woon-werk verkeer, een smartphone en MacBook van de zaak;
  • Een hecht bedrijf waar ‘plezier’ letterlijk een van onze cultuur- en kernwaarden is. Dus verwacht gezamenlijke lunches, bedrijfsuitjes, de grap van de week en z.s.m. een office league voor tafelvoetbal!

Wat vragen wij?

Je bent maatschappelijk betrokken en hebt een oprechte intentie om onze young digitals te helpen met het realiseren van een carrière. Je beschikt hiervoor over een uitgebreide kennis van verschillende gebieden van online marketing. Ook heb je ervaring in projectmanagement en tools zoals Meta Ads Manager, Google Analytics (4) en vergaande Excelkennis.

Verder neem je mee:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de online marketing;
  • Aantoonbare ervaring op gebied van projectmanagement en klantcontact;
  • Een liefde voor planmatig en gestructureerd werken;
  • Kennis op het gebied van online marketing;
  • Humor en gezelligheid.

Bakje koffie doen?

Benieuwd wie wij zijn? Of wil je meer weten?
Kom gezellig langs voor een bakje koffie!

Stuur een berichtje of bel naar:
+31 6 10210446
marc@theyoungdigitals.nl
 

Of solliciteer via onderstaande knop! 

Over The Young Digitals

Sociale onderneming The Young Digitals helpt jongeren die vastgelopen zijn aan een baan als digitaal marketeer. Wij bieden deze jongeren een kosteloze training van 10 weken, waardevolle werkervaring en begeleiding naar een nieuwe werkgever.

Hierbij werken wij samen met bedrijven en organisaties die een sprong voorwaarts willen maken op het gebied van digitale marketing. Wij bieden hen professionele online marketingdiensten en capaciteit. En tegelijkertijd doen onze jongeren relevante werkervaring op.

Jongeren uit de doelgroep

The Young Digitals richt zich op jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn in Nederland ruim 300.000 jongeren die door een combinatie van persoonlijke, sociale en financiële problemen geen kans hebben op een baan met toekomst.

The Young Digitals gelooft in het talent van elke jongere. Zij groeien op in een wereld van digitalisering en social media. Hier liggen hun kansen.
Helaas maken grote groepen jongeren hun opleiding niet af, of ze lopen om andere redenen vast in het vinden van een goede baan. Zonder hulp zal de afstand tot de arbeidsmarkt van deze jongeren steeds verder toenemen.
Het is onze missie om deze jongeren te begeleiden naar een baan als digital marketeer. Wij bieden deze jongeren een kosteloze training van 10 weken, waardevolle werkervaring en begeleiding naar een nieuwe werkgever.
Kortom, The Young Digitals biedt nieuwe kansen, van training naar toekomst.