fbpx

#TEAMWORKMAKESTHEDREAMWORK: THE YOUNG DIGITALS GEVEN WEBINAR VOOR HAAGS RETAILPUNT

Vorige week was het zo ver: het webinar van The Young Digitals samenwerking met het Haags Retailpunt. Het onderwerp van de webinar was: Meer klanten werven via social media. In de voorbereiding hebben we een nieuwe webinar tool eigen gemaakt, deelnemers geworven, en natuurlijk moest de presentatie er tiptop uitzien. Aan de reacties van de deelnemers na afloop te horen, is dat allemaal goed gelukt!

#Teamworkmakesthedreamwork: The Young Digitals geven webinar voor Haags Retailpunt 1

Het Haags Retailpunt een onafhankelijke organisatie, mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag, die zich inzet om winkelgebieden en lokale ondernemers te ondersteunen, zodat deze zich kunnen versterken en verder professionaliseren. Zij organiseerden eerder al twee webinars en wij waren degenen die het derde webinar voor deze organisatie mochten verzorgen. Marketing specialist Nienke Veenstra, van het Haags Retailpunt was enthousiast over ons webinar:: “Er werden handige tips aangereikt voor ondernemers die al iets verder zijn met social media en er nog meer uit willen halen. En een dik compliment voor Jurre en Kelly, The Young Digitals die op zeer natuurlijke wijze en vol zelfvertrouwen dit webinar presenteerden!”

Meer dan alleen een webinar

Omdat we begrijpen dat een webinar met een duur van 60 minuten erg kort is om direct zelf aan de slag te kunnen met je online marketing, hebben we daarnaast een DIY-pakket geleverd. Ook zullen de deelnemers 4 How-to video’s ontvangen die meer toelichting geven op de behandelde onderwerpen. Ook hier heeft het team van The Young Digitals zich de laatste weken veel mee bezig gehouden: het schrijven van de scripts, het opzetten van de setting, het filmen, inspreken van de video’s en het editen. Deze jongeren hebben weer op meerdere vlakken kunnen laten zien waar hun talenten liggen.

#Teamworkmakesthedreamwork: The Young Digitals geven webinar voor Haags Retailpunt 2

Al met al was het weer een project waarin het team onderling veel teamwork heeft laten zien en een klant naar volle tevredenheid heeft kunnen helpen, met een product bestaand uit een webinar, een DIY-pakket en How-To video’s.

Onze young digitals staan klaar voor jouw marketing klussen

Ben jij ook opzoek naar een gedreven, creatief team voor jouw marketing klussen? We got the people for it! Zo hebben we tijdelijk nog steeds het aanbod waarbij we MKB’ers willen helpen met hun online zichtbaarheid. Door middel van content, je te helpen met je posts en je te laten zien hoe je weet wat het beste werkt voor jouw volgers kun jij namelijk meer potentiële klanten bereiken met je social media. En voor dit alles betaalt de Gemeente Den Haag een fiks deel van de kosten! Klik hier om meer te lezen.

Meer zoals dit:

Social Media Trends 2023

Social Media Trends 2023

Wat de ene week nog trending was, is nu allang vergeten. De trends op social media zijn moeilijk bij te houden, maar gelukkig kom je met deze tips al een heel eind!

Lees meer