fbpx

THE YOUNG DIGITALS IN DE MEDIA!

De afgelopen periode hebben we in verschillende media het verhaal van The Young Digitals verteld. Lees je mee?

NPO Radio 1

Young Digital Sabine was samen met co-founder Sjoerd Hauptmeijer te horen op NPO Radio 1 tijdens ‘Geld of je leven’. Sabine vertelde haar verhaal en hoe zij terecht is gekomen bij The Young Digitals. Sabine bewijst samen met onze andere Young Digitals dat wilskracht en motivatie veel zwaarder wegen dan een papiertje!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by The Young Digitals (@the_young_digitals)

Bekijk hier het volledige interview

Het Financieel Dagblad

Veel jongeren lopen vast bij het vinden van een passende baan of opleiding, Young Digital Quincy heeft als een van deze jongeren openhartig zijn verhaal gedaan bij Het Financieel Dagblad.

In een arbeidsmarkt waar ervaring zwaarder weegt dan potentie is het ontzettend moeilijk om de boeg om te gooien. Nederland telt 150.000 ‘onzichtbare’ jongeren die vastgelopen zijn in hun zoektocht. Doordat zij geen baan, school of uitkering hebben is het lastig voor gemeentes om te zien dat deze jongeren het moeilijk hebben, waardoor zij niet de hulp krijgen die zij nodig hebben.

Lees hier het volledige artikel

The Young Digitals in de media! 1

Het Algemeen Dagblad

Ook het Algemeen Dagblad heeft aandacht gegeven aan ons traineeship. In december 2022 kregen wij namelijk een subsidie van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) om nog meer jonge schoolverlaters aan een baan te helpen.

Bij ons leer je namelijk het werk in de praktijk. En dat spreekt veel jongeren aan. Stilzitten in de schoolbanken en uren aan theorie voorgeschoteld werkte ook voor Young Digital Sabine niet. Zij vertelt in dit interview over haar ervaring met de training en hoe zij nu al twee jaar als Online Marketeer werkt.

Lees hier volledige artikel

Socialmediabeheer door onze Young Digitals?

Ben je ook voor jouw team op zoek naar marketingondersteuning? Onze Young Digitals kunnen je contentgerelateerde opdrachten van je overnemen. Voor Greenport West-Holland en Be Hague beheren wij de social media kanalen. Wat kunnen we voor jou betekenen? 

Velden met een * zijn verplicht. Door op verzenden te drukken ga je akkoord met ons privacybeleid.

Meer zoals dit:

Social Media Trends 2023

Social Media Trends 2023

Wat de ene week nog trending was, is nu allang vergeten. De trends op social media zijn moeilijk bij te houden, maar gelukkig kom je met deze tips al een heel eind!

Lees meer