fbpx

Vacature: Junior Business Developer

Ben je een enthousiast, energiek persoon die graag sales-successen boekt? Wil je werken bij een snelgroeiende scale-up? Vind je maatschappelijke impact maken belangrijk? Dan is dit jouw kans!

Bij sociale onderneming The Young Digitals zijn we op zoek naar een Business Development manager die een flinke impuls geeft aan onze organisatie en daarmee een waardevolle bijdrage levert aan de carrière van onze young digitals!

Doel van de functie

The Young Digitals levert online marketing diensten en detachering van young digitals primair in de midsize en corporate market. Als Business Development manager heb je twee belangrijke doelstellingen: beheer en uitbouwen van de relatie met onze bestaande klanten, en de acquisitie van nieuwe klanten.

De afgelopen twee jaar heeft The Young Digitals een enorme ontwikkeling doorgemaakt en een indrukwekkend klantenportfolio opgebouwd bestaande uit o.a. VodafoneZiggo, Exact, Nationale-Nederlanden, De Vegetarische Slager en UNICEF. Als Business Development manager bouw je mee aan het succes van deze scale-up.

Om onze groei te versnellen en dus om meer jongeren te begeleiden naar een baan als online marketeer zijn opzoek naar een persoon die snel relaties opbouwt en die gelooft in de missie van sociale ondernemingen.

  De taken 

  • Ondersteunen bij salestrajecten om nieuwe klanten te acquireren: klantgesprekken voeren, offertes opstellen, funnel management.

  • Klanttevredenheid van bestaande klanten: onderhouden van contact en versterken van de relatie van onze klanten. The Young Digitals bedient grote bedrijven in de profit sector en publieke organisaties

  • Als Business Development manager bouw je voort op het sterke verhaal van The Young Digitals, aansprekende klantcases, en onze online marketing en PR campagnes.

  • Je hebt affiniteit met online marketing en je bent bereid je te verdiepen in deze materie. Als actief lid van onze teams draag je bij aan de positieve sfeer.

   Vacature - Junior Business Developer 1

   Profiel

   • Enthousiast, energiek persoon die graag sales-successen boekt

   • Starter – afgestudeerd HBO

   • Maatschappelijk betrokken

   • Blinkt uit in organisatie-talent

   Persoonlijkheid

   Je hebt plezier in je werk en dat straal je uit. Met veel enthousiasme zet je je in voor de sociale missie van The Young Digitals. Tegelijkertijd zie commerciële kansen om onze groei ambities te realiseren.

   Vacature - Junior Business Developer 2

   Ons aanbod

   • Salaris indicatie: op basis van een 36-urige werkweek is het brutosalaris € 2.600 per maand, afhankelijk van de werkervaring

   • 8% vakantiegeld

   • Pensioen

   • Vergoeding kosten woon-werk verkeer

   • Dienstverband: 12 maanden contract met intentie tot vast contract.

   • Standplaats Den Haag

   • Werken bij een snelgroeiende organisatie die sociale impact maakt

   Vacature - Junior Business Developer 3

   Bakje koffie doen?

   Benieuwd wie wij zijn? Of wil je graag meer weten?
   Kom gezellig langs voor een bakje koffie!

   Stuur een berichtje of bel naar:
   +31 6 53 82 39 22
   sjoerd@theyoungdigitals.nl

    

   Of solliciteer via onderstaande knop!

   Bekijk ook onze andere vacatures!

   The Young Digitals

   Team lead - SEO & campagnes

   Wil jij graag jouw kennis van online advertising overdragen aan onze jongeren en hen te laten ontwikkelen tot online marketeer? Bekijk dan hier de vacature!

   Blog voordelen inclusief marketing team

   Online marketeer - data & analyse

   Ken jij GA4 al net zo goed als UA? En weet je wat ons te wachten staat in het cookieless tijdperk? Bekijk dan hier de vacature!

   Marketeer Sabine aan het werk op Macbook Air

   Online marketeer - SEO & campagnes

   Minimaal 4 jaar digital marketing ervaring op het gebied van SEO en campagnes en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Klik hier! 

   Online marketing praktijk casus

   Team lead online marketing (Utrecht)

   Ben jij een ervaren online marketeer in Utrecht die graag onze jongeren ondersteunt in hun carrière tot online marketeer? Lees dan verder!