fbpx

Vacature: Manager Business Development

Onze sociale onderneming is op zoek naar een gedreven Manager Business Development! Fulltime job opportunity waarbij je dankbaar werk kunt leveren door meer jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen aan digital marketing werkervaring.
Lees verder:

Sociale onderneming The Young Digitals is op zoek naar een gedreven Manager Business Development die een flinke commerciële impuls geeft aan onze organisatie en daarmee een waardevolle bijdrage levert aan de carrière van onze young digitals!

 

Doel van de functie

The Young Digitals levert online marketing diensten en detacheert young digitals, primair in de midsize en corporate market. Als Manager Business Development heb je twee belangrijke doelstellingen: versterken en uitdiepen van de relatie met onze bestaande klanten, en de acquisitie van nieuwe klanten.

De afgelopen twee jaar heeft The Young Digitals een enorme ontwikkeling doorgemaakt en een indrukwekkend klantenportfolio opgebouwd bestaande uit o.a. VodafoneZiggo, Exact, Nationale-Nederlanden, De Vegetarische Slager en UNICEF. Als Manager Business Development bouw je mee aan het succes van deze scale-up!

Om onze groei te versnellen en dus om meer jongeren te begeleiden naar een baan als online marketeer, zijn wij opzoek naar een persoon die op directieniveau waardevolle relaties opbouwt en een bestaand netwerk van potentiële klanten meebrengt.

  De taken 

  • Beheren en uitbouwen van de relatie met bestaande klanten. Veel van onze klanten zijn grote bedrijven/organisaties. Het is jouw taak om upsell / cross sell kansen te pakken bij andere afdelingen van bestaande klanten.
  • Uitbouwen van het bestaande netwerk van midsize en corporate klanten. Als Manager Business Development acquireer je nieuwe klanten. Je bouwt hierbij voort op het sterke verhaal van The Young Digitals, aansprekende klantcases, en onze online marketing en PR campagnes.
  • Je hebt affiniteit met online marketing en je bent bereid je te verdiepen in deze materie.
  • Als actief lid van ons team draag je bij aan de positieve sfeer.
   Vacature Manager Business Development 1

   Kennis en ervaring

   Voor deze functie zoeken we een gedreven manager business development met de volgende kennis en ervaring:

   • Commercieel trackrecord: Je hebt laten zien dat je in staat bent om nieuwe klanten te werven in een competitieve markt.
   • Relatie manager: naast het werven van klanten weet je ze te behouden. Je hebt hier gedurende meerdere jaren aantoonbare resultaten in behaald.
   • Je bent in staat om op verschillende niveaus te acteren: van directieniveau tot afdelingsmanager.
   • Je bent vasthoudend en weet op een charmante wijze aan tafel te komen bij nieuwe relaties.

   Persoonlijkheid

   Je hebt plezier in je werk en dat straal je uit. Met veel enthousiasme zet je je in voor de sociale missie van The Young Digitals. Tegelijkertijd zie je commerciële kansen om onze groei ambities te realiseren.

   Vacature Manager Business Development 2

   Ons aanbod

   • Marktconform salaris, afhankelijk van de werkervaring
   • 8% vakantiegeld.
   • Pensioen.
   • Vergoeding kosten woon-werk verkeer
   • Dienstverband: 6 maanden contract met intentie tot vast contract.
   • Standplaats Den Haag
   • Werken bij een snelgroeiende organisatie die sociale impact maakt
   Vacature Manager Business Development 3

   Iets voor jou?

   Voor meer informatie neem contact op met:
   Sjoerd Hauptmeijer
   mede-oprichter
   +31 6 53 82 39 22
   sjoerd@theyoungdigitals.nl

   Stuur je CV en motivatie naar:
   sjoerd@theyoungdigitals.nl

   Vacature Manager Business Development 4

   Jongeren uit onze doelgroep

   The Young Digitals richt zich op jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn in Nederland ruim 300.000 jongeren die door een combinatie van persoonlijke, sociale en financiële problemen geen kans hebben op een baan met toekomst.

   The Young Digitals gelooft in het talent van elke jongere. Zij groeien op in een wereld van digitalisering en social media. Hier liggen hun kansen. Helaas maken grote groepen jongeren hun opleiding niet af, of ze lopen om andere redenen vast in het vinden van een goede baan. Zonder hulp zal de afstand tot de arbeidsmarkt van deze jongeren steeds verder toenemen.
   Het is onze missie om deze jongeren te begeleiden naar een baan als digital marketeer.

   Wij bieden deze jongeren een kosteloze training van 10 weken, waardevolle werkervaring en begeleiding naar een nieuwe werkgever.Kortom, The Young Digitals biedt nieuwe kansen, van training naar toekomst.