fbpx

OFFICEMANAGER

Ben jij iemand die graag alle touwtjes in handen heeft? Wij zijn op zoek naar iemand die structuur kan aanbrengen in onze organisatie en daarnaast graag maatschappelijke impact maakt.  

Bij The Young Digitals zijn we op zoek naar een bevlogen officemanager die niet alleen verantwoordelijk is voor de ondersteuning van onze organisatie, maar daarmee ook jongeren helpt om zich te ontwikkelen in de online marketing.  

Wat ga je doen?

Als officemanager ben je een onmisbare factor bij The Young Digitals. Want jij bent degene die zorg draagt voor een soepel draaiende organisatie. Jouw inzet en ondersteuning van het team maakt het mogelijk dat al onze medewerkers op een prettige manier kunnen werken. Je hebt de financiën en de medewerkers administratie op orde, en je zorgt voor een optimale werkomgeving voor het team. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor:

Het verzorgen van de financiële administratie:

 • Verwerking van inkomsten en uitgaven
 • Contact met onze accountant

Medewerker administratie:

 • Beheer van arbeidscontracten
 • Contact met de arbodienst

Kantoorbeheer:

 • Verantwoordelijk voor een goede en prettige werkomgeving
 • Aanspreekpunt voor de verhuurders van onze kantoren 
 • Inrichting en beheer van de werkplekken 

  Wat krijg je daarvoor terug?

  Je komt te werken in een gedreven organisatie van impact makers: marketing professionals, jongerenbegeleiders, trainers en natuurlijk onze Young Digitals: jongeren met digitaal talent die werken aan een nieuwe toekomst in de online marketing. Er heerst een open, leergierige en behulpzame sfeer. Daarnaast krijg je veel vrijheid en de mogelijkheid tot eigen inbreng.  

  Daarbij kun je rekenen op: 

   • Een marktconform salaris, afhankelijk van je werkervaring, op basis van een 24-urige werkweek; 
   • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar die we bij goed functioneren graag omzetten in een vast dienstverband; 
   • 8% vakantiegeld, pensioenopbouw, vergoeding voor woon-werk verkeer en een laptop van de zaak; 
   • Een hecht bedrijf waar ‘plezier’ letterlijk een van onze cultuurkernwaarden is, dus verwacht gezamenlijke gratis lunches, bedrijfsuitjes, mop van de week maar ook een fout van de week en z.s.m. een office league voor tafeltennis!

  Wat vragen wij?

  Je hebt uitgebreide kennis van financiële administratie. Ook heb je ervaring met arbeidscontracten en overige HR-werkzaamheden.  Daarbij ben je maatschappelijk betrokken en heb je een oprechte intentie om onze young digitals te helpen met het realiseren van hun carrière in de online marketing. 

  Daarnaast ben je ervaren met ondersteunende werkzaamheden. Je houdt van structuur en weet van aanpakken. Tot slot breng je graag verbeteringen aan in onze administratieve processen.  

  Bakje koffie doen?

  Benieuwd wie wij zijn? Of wil je meer weten?
  Kom gezellig langs voor een bakje koffie!

  Stuur een berichtje of bel naar Marc via:
  +31 6 10210446
  marc@theyoungdigitals.nl
   

  Of solliciteer gelijk via onderstaande knop!

  Bekijk ook onze andere vacatures!

  Blog voordelen inclusief marketing team

  Online marketeer - data & analyse

  Ken jij GA4 al net zo goed als UA? En weet je wat ons te wachten staat in het cookieless tijdperk? Bekijk dan hier de vacature!

  Martijn en Selina aan het werk

  Online marketeer - SEO & campagnes

  Minimaal 4 jaar digital marketing ervaring op het gebied van SEO en campagnes en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Klik hier! 

  Martijn en Selina aan het werk

  Junior business developer

  Ben je een enthousiast, energiek persoon die graag sales-successen boekt? Wil je werken bij een snelgroeiende scale-up? Klik hier!

  Online marketing praktijk casus

  Team lead online marketing (Utrecht)

  Ben jij een ervaren online marketeer in Utrecht die graag onze jongeren ondersteunt in hun carrière tot online marketeer? Lees dan verder!