fbpx

ONLINE MARKETEER – SEO & CAMPAGNES

Wil jij graag sociale impact maken door jouw online marketingkennis te delen met onze Young Digitals? Wij bieden jongeren een kans om zichzelf te ontplooien tot online marketeer. Om dit te kunnen doen, hebben we jouw hulp nodig! 

Jij gaat samen met onze young digitals aan de slag voor toffe klanten als VodafoneZiggo, Boymans van Beuningen en de Vegetarische Slager. Wil je meer weten? Lees snel verder! 

Wat ga je doen?

Als online marketeer – SEO & campagnes krijg jij de verantwoordelijkheid over verschillende projecten. De projecten bestaan uit onderwerpen als het vormgeven van een content- en kanaal strategie, opzetten van social media campagnes en SEO optimalisatie. Tijdens het project heb je contact met de klant, begeleid je young digitals en werk je zelf mee aan het project. Je zorgt voor een goede planning en kwaliteit van de opgeleverde projecten.  

Je gaat aan de slag in het Campagneteam. Dit team vorm je samen met een team lead en meerdere young digitals. In jouw rol ben je een sparringspartner voor de team lead en een begeleider voor de young digitals. Jij deelt met hen jouw ervaring in de online marketing.  

   Wat krijg je daarvoor terug?

   Je werkt in organisatie met een open, leergierige en behulpzame sfeer. Je krijgt veel vrijheid en mogelijkheid tot inbreng van jouw eigen expertise bij de verdere groei en ontwikkeling van The Young Digitals.  

   Daarbij kun je rekenen op:

   • Een brutosalaris van minimaal 3.000 en maximaal €3.500 per maand, afhankelijk van je werkervaring, op basis van een 36-urige werkweek; 
   • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar die we bij goed functioneren graag omzetten in een vast dienstverband; 
   • 8% vakantiegeld, pensioenopbouw, vergoeding voor woon-werk verkeer en een laptop van de zaak; 
   • Een hecht bedrijf waar ‘plezier’ letterlijk een van onze cultuurkernwaarden is, dus verwacht gezamenlijke gratis lunches, bedrijfsuitjes, mop van de week maar ook een fout van de week en z.s.m. een office league voor tafelvoetbal!

   Wat vragen wij?

   • Je hebt HBO werk- en denkniveau; 
   • Jij weet jouw uitvoerige kennis op verschillende gebieden van online marketing op een enthousiaste manier toe te passen; 
   • Je bent bekend met zowel Facebook advertising als LinkedIn advertising en hebt hier minimaal 3 jaar ervaring mee; 
   • Je hebt meerdere projecten gedraaid en laat je niet snel uit het veld slaan; 
   • Daarnaast ben je maatschappelijk betrokken en heb je de oprechte intentie om onze young digitals te helpen zich te ontwikkelen tot online marketeer.

   Bakje koffie doen?

   Benieuwd wie wij zijn? Of wil je graag meer weten?
   Kom gezellig langs voor een bakje koffie!

   Stuur een berichtje of bel naar:
   +31 6 10210446
   marc@theyoungdigitals.nl
    

   Of solliciteer via onderstaande knop!

   Bekijk ook onze andere vacatures!

   The Young Digitals

   Team lead - SEO & campagnes

   Wil jij graag jouw kennis van online advertising overdragen aan onze jongeren en hen te laten ontwikkelen tot online marketeer? Bekijk dan hier de vacature!

   Blog voordelen inclusief marketing team

   Online marketeer - data & analyse

   Ken jij GA4 al net zo goed als UA? En weet je wat ons te wachten staat in het cookieless tijdperk? Bekijk dan hier de vacature!

   Martijn en Selina aan het werk

   Junior business developer

   Ben je een enthousiast, energiek persoon die graag sales-successen boekt? Wil je werken bij een snelgroeiende scale-up? Klik hier!

   Online marketing praktijk casus

   Team lead online marketing (Utrecht)

   Ben jij een ervaren online marketeer in Utrecht die graag onze jongeren ondersteunt in hun carrière tot online marketeer? Lees dan verder!