fbpx

ONLINE MARKETEER – CONTENT & SOCIAL MEDIA

Ben jij op zoek naar een plek waar jij jouw online marketingkennis kan delen én sociale impact kan maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!  

Wij helpen jongeren aan een toekomst in de online marketing en hebben daarvoor jouw hulp nodig. Begeleidt de young digitals op inhoudelijk vlak en ga samen aan de slag voor toffe klanten als VodafoneZiggo, Boymans van Beuningen en de Vegetarische Slager.
 

Wat ga je doen?

Als online marketeer – content & social media ben je verantwoordelijk voor verschillende projecten. Jij gaat aan de slag met projecten op het terrein van social media, het schrijven van content en het maken van content. Je beheert hierbij de projectplanning en begeleidt en faciliteert de young digitals op inhoudelijk vlak. Daarnaast heb je contact met de klant en werk je ook zelf mee aan het project.  

Je komt terecht in het Contentteam. Dit team vorm je samen met een team lead en verschillende young digitals. Je bent een sparringspartner voor de team lead en met de young digitals deel je jouw ervaringen.  

Wat krijg je daarvoor terug?

Je werkt in een organisatie met een open, leergierige en behulpzame sfeer. Je gaat een belangrijke rol spelen in het creëren van een betere toekomst voor onze jongeren. Ook krijg je veel vrijheid in het inbrengen van jouw expertise bij de verdere ontwikkeling en groei van The Young Digitals. 

Daarbij kun je rekenen op: 

  • Een brutosalaris van minimaal €3.000 en maximaal €3.500 per maand, afhankelijk van je werkervaring en op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar die we bij goed functioneren graag omzetten in een vast dienstverband;
  • 8% vakantiegeld, pensioenopbouw, een vergoeding voor je woon-werk verkeer en een laptop van de zaak; 
  • Een hecht bedrijf waar ‘plezier’ letterlijk een van onze cultuur-kernwaarden is, dus verwacht gezamenlijke lunches, bedrijfsuitjes, de grap van de week en z.s.m. een office league voor tafelvoetbal! 

Wat vragen wij?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau; 
 • Jij weet jouw uitvoerige kennis op verschillende gebieden van online marketing op een enthousiaste manier toe te passen; 
 • Je bent minimaal 3 jaar bekend met vrijwel alle social media kanalen en weet hierop verschillende doelgroepen (organisch) effectief te bereiken; 
 • Je hebt ervaring met tools zoals Adobe Suite, Trello of Hootsuite; 
 • Jouw Nederlands is uitstekend en je bent daarmee in staat de juiste tone of voice foutloos over te nemen; 
 • Je hebt meerdere projecten gedraaid en laat je niet snel uit het veld slaan; 
 • Daarnaast ben je maatschappelijk betrokken en heb je de oprechte intentie om onze young digitals te helpen zich te ontwikkelen tot online marketeer. 

Bakje koffie doen?

Benieuwd wie wij zijn? Of wil je meer weten?
Kom gezellig langs voor een bakje koffie!

Stuur een berichtje of bel naar Marc via:
+31 6 10210446
marc@theyoungdigitals.nl

Of solliciteer gelijk via onderstaande knop!

Bekijk ook onze andere vacatures!

Blog voordelen inclusief marketing team

Online marketeer - data & analyse

Ken jij GA4 al net zo goed als UA? En weet je wat ons te wachten staat in het cookieless tijdperk? Bekijk dan hier de vacature!
Martijn en Selina aan het werk

Online marketeer - SEO & campagnes

Minimaal 4 jaar digital marketing ervaring op het gebied van SEO en campagnes en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Klik hier! 
Martijn en Selina aan het werk

Junior business developer

Ben je een enthousiast, energiek persoon die graag sales-successen boekt? Wil je werken bij een snelgroeiende scale-up? Klik hier!
Online marketing praktijk casus

Team lead online marketing (Utrecht)

Ben jij een ervaren online marketeer in Utrecht die graag onze jongeren ondersteunt in hun carrière tot online marketeer? Lees dan verder!