fbpx

ONLINE MARKETEER – CONTENT & SOCIAL MEDIA

Weet jij precies hoe je de gevoelige snaar raakt van elke marketing-doelgroep via social media, video of copy? Heb jij minimaal 3 jaar online marketing ervaring op het gebied van (in ieder geval) content en social media en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? En vind je maatschappelijke impact belangrijk? Dan is dit jouw kans!

Bij The Young Digitals zijn we op zoek naar een ervaren marketeer die niet alleen verantwoordelijk wil zijn voor hele gave klanten, maar ook nog eens sociale impact wil maken!

Over de functie

Als Online Marketeer content & social media bij de Young Digitals werk je in een team samen met een Team Lead en een aantal Young Digitals aan content en social media opdrachten in de breedste zin van het woord.

In de praktijk betekent dit dat jij je gaat begeven op het terrein van social media, het schrijven van content en het maken van aansprekende content zoals video’s, whitepapers of reels. Je voert binnen dit domein opdrachten uit voor een grote verscheidenheid aan klanten; van grote corporates tot gemeentelijke instellingen en start-ups. Voorbeelden van werkzaamheden zijn; het social media beheer voor het Jongeren Informatie Punt, het editen van video’s voor Unicef en het schrijven van aansprekende artikelen voor Nationale Nederlanden.

Als Online Marketeer ben jij een bron van kennis en ervaring binnen het team. Onze Young Digitals kunnen bij jou terecht met vragen en je bent een perfecte sparringpartner voor de Team Lead en onze klanten. Je bent dan ook zeer goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de digital Marketing, met uiteraard een duidelijke focus op content en social media.

   Het team

   Je komt te werken in een jong team bestaande uit gemotiveerde (aanstormende) digital marketeers. Specifiek kom je te werken binnen het Content & Social Media team. Binnen dit team werken een Team Lead, Online Marketeer (jij) en een aantal Junior en Medior Digital Marketeers.

     Doel van de functie

     • Samen met de Team Lead ben je verantwoordelijk voor de planning, uitvoer en oplevering van online marketing projecten, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de kwaliteit en doorlooptijd. Focus op content en social media.
     • Daarnaast houd jij je bezig met projectmanagement en kennisoverdracht naar junior digital marketeers die meewerken aan deze opdrachten.
      Vacature Online Marketeer - Content & Social Media 1

      Werkzaamheden

      • Digital marketing opdrachten uitvoeren ten behoeve van de klanten van The Young Digitals. Kwaliteit en het tijdig opleveren van de deliverables is essentieel. Het primaire doel is klanttevredenheid.
      • Bovenstaande opdrachten en werkzaamheden beslaan het gehele gebied van digital marketing, maar de focus ligt op alle social kanalen, het schrijven van artikelen en blogs en het maken van afbeeldingen video’s en andere content.
      • Je hebt een actieve rol in het opleiden en begeleiden van de young digitals. Dat betekent dat een deel van jouw werk bestaat uit het overbrengen van kennis en het geven van hands on begeleiding tijdens opdrachten.
      • Je bent een actief lid van het team. Dit betekent dat je bijdraagt aan een positieve sfeer binnen de organisatie.
      Vacature Online Marketeer - Content & Social Media 2

      Kennis en ervaring

      • Gedurende minimaal 3 jaar heb je uitgebreide kennis opgedaan van de alle social media kanalen.
      • Je weet hoe je verschillende doelgroepen effectief (organisch) kan bereiken via bijvoorbeeld Linkedin, Facebook, Instagram, Snapchat en TikTok.
      • Je bent zeer goed in contentplanning en gewend om te werken met tools als Trello, Later of Hootsuite.
      • Je hebt ervaring met het filmen, regisseren en editen van video’s.
      • Je bent goed bekend met de Adobe Suite.
      • Je bent een kei in de Nederlandse taal. Je bent in staat om de tone of voice van een opdrachtgever over te nemen en schrijft bovenal foutloos.
      • Je werkt graag planmatig en gestructureerd.
      • Projectervaring is in deze functie belangrijk en je laat je vooral niet snel uit het veld slaan.
      Vacature Online Marketeer - Content & Social Media 3

      Ons aanbod

      • Salaris indicatie: op basis van een 36-urige werkweek is het bruto salaris €3.000-€3.500 per maand, afhankelijk van de werkervaring.
      • per maand, afhankelijk van de werkervaring.
      • 8% vakantiegeld.
      • Pensioen.
      • Vergoeding kosten woon-werk verkeer
      • Dienstverband: 12 maanden contract met intentie tot vast contract.
      • Dagelijkse lunch met het team.
      • Standplaats Den Haag en/of Rotterdam.

      Doel van de functie

      Voor meer informatie neem contact op met:
      Marc Pieterse
      mede-oprichter
      +31 6 10210446
      Marc@theyoungdigitals.nl

      Stuur je CV en motivatie naar:
      Marc@theyoungdigitals.nl

       Over The Young Digitals

       Sociale onderneming The Young Digitals helpt jongeren die vastgelopen zijn aan een baan als digitaal marketeer. Wij bieden deze jongeren een kosteloze training van 10 weken, waardevolle werkervaring en begeleiding naar een nieuwe werkgever.

       Hierbij werken wij samen met bedrijven en organisaties die een sprong voorwaarts willen maken op het gebied van digitale marketing. Wij bieden hen professionele online marketingdiensten en capaciteit. En tegelijkertijd doen onze jongeren relevante werkervaring op.

       Jongeren uit de doelgroep

       The Young Digitals richt zich op jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn in Nederland ruim 300.000 jongeren die door een combinatie van persoonlijke, sociale en financiële problemen geen kans hebben op een baan met toekomst.

       The Young Digitals gelooft in het talent van elke jongere. Zij groeien op in een wereld van digitalisering en social media. Hier liggen hun kansen.
       Helaas maken grote groepen jongeren hun opleiding niet af, of ze lopen om andere redenen vast in het vinden van een goede baan. Zonder hulp zal de afstand tot de arbeidsmarkt van deze jongeren steeds verder toenemen.
       Het is onze missie om deze jongeren te begeleiden naar een baan als digital marketeer. Wij bieden deze jongeren een kosteloze training van 10 weken, waardevolle werkervaring en begeleiding naar een nieuwe werkgever.
       Kortom, The Young Digitals biedt nieuwe kansen, van training naar toekomst.