fbpx

SENIOR ONLINE MARKETEER (DATA) IN DEN HAAG

Ben jij een ervaren data marketeer met een uitgebreide kennis op het gebied van o.a. SEO, CRO, rapportages, social media analyses, etc.?  Én wil jij graag sociale impact maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Jij gaat samen met onze young digitals aan de slag voor toffe klanten zoals VodafoneZiggo, Boymans van Beuningen en de Vegetarische Slager. Maakt dit je nieuwsgierig? Lees snel verder! 

Wat ga je doen?

Als senior online marketeer ben jij samen met de teamlead verantwoordelijk voor de planning, de uitvoer en oplevering van de projecten. De projecten waar jij je mee bezig houdt gaan voornamelijk over SEO, CRO, het maken van maandelijkse rapportages, het inzichtelijk brengen van data uit social media en het doen van een zoekwoordenonderzoek. Hierbij zorg je voor een goede doorloop en streef je naar kwaliteit.

Je komt te werken in het data team. In dit team zit je samen met een teamlead en meerdere young digitals. Met het team werk je op onze locatie in Den Haag. Voor de teamlead ben je een sparringspartner en voor de young digitals een begeleider door jouw ervaring met hen te delen.  

  Wat krijg je daarvoor terug?

  .Je werkt in organisatie met een open, leergierige en behulpzame sfeer. Je krijgt veel vrijheid en mogelijkheid tot inbreng van jouw eigen expertise bij de verdere groei en ontwikkeling van The Young Digitals.  

  Verder kun je rekenen op:

  • Een brutosalaris van minimaal 3.000 en maximaal €3.500 per maand, afhankelijk van je werkervaring, op basis van een 36-urige werkweek.
  • Hybride werken: 50% thuiswerken en 50% bij ons op kantoor.
  • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar die we bij goed functioneren graag omzetten in een vast dienstverband.
  • 8% vakantiegeld, pensioenopbouw, vergoeding voor woon-werk verkeer en een laptop van de zaak.
  • Een hecht bedrijf waar ‘plezier’ letterlijk een van onze cultuurkernwaarden is, dus verwacht gezamenlijke gratis lunches, bedrijfsuitjes, een mop van de week, maar ook een fout van de week en z.s.m. een office league voor tafelvoetbal!

  Wat vragen wij?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau; 
  • Jij weet jouw uitvoerige kennis op verschillende gebieden van online marketing op een enthousiaste manier toe te passen; 
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met tools zoals Google Analytics, Search Console, Data Studio, SEMrush en natuurlijk Excel.  
  • Je kunt naast analyseren ook informatiestromen inrichten, accounts koppelen en attributiemodellen inrichten. 
  • Je hebt meerdere projecten gedraaid en laat je niet snel uit het veld slaan; 
  • Daarnaast ben je maatschappelijk betrokken en heb je de oprechte intentie om onze young digitals te helpen zich te ontwikkelen tot online marketeer. 

  Bakje koffie doen?

  Benieuwd wie wij zijn? Of wil je meer weten?
  Kom gezellig langs voor een bakje koffie!

  Stuur een berichtje of bel naar:
  +31 6 10210446
  marc@theyoungdigitals.nl
   

  Of solliciteer via onderstaande knop! 

  Over The Young Digitals

  Sociale onderneming The Young Digitals helpt jongeren die vastgelopen zijn aan een baan als digitaal marketeer. Wij bieden deze jongeren een kosteloze training van 10 weken, waardevolle werkervaring en begeleiding naar een nieuwe werkgever.

  Hierbij werken wij samen met bedrijven en organisaties die een sprong voorwaarts willen maken op het gebied van digitale marketing. Wij bieden hen professionele online marketingdiensten en capaciteit. En tegelijkertijd doen onze jongeren relevante werkervaring op.

  Jongeren uit de doelgroep

  The Young Digitals richt zich op jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn in Nederland ruim 300.000 jongeren die door een combinatie van persoonlijke, sociale en financiële problemen geen kans hebben op een baan met toekomst.

  The Young Digitals gelooft in het talent van elke jongere. Zij groeien op in een wereld van digitalisering en social media. Hier liggen hun kansen.
  Helaas maken grote groepen jongeren hun opleiding niet af, of ze lopen om andere redenen vast in het vinden van een goede baan. Zonder hulp zal de afstand tot de arbeidsmarkt van deze jongeren steeds verder toenemen.
  Het is onze missie om deze jongeren te begeleiden naar een baan als digital marketeer. Wij bieden deze jongeren een kosteloze training van 10 weken, waardevolle werkervaring en begeleiding naar een nieuwe werkgever.
  Kortom, The Young Digitals biedt nieuwe kansen, van training naar toekomst.