fbpx

ONLINE MARKETING TRAINER IN DEN HAAG

Is het geven van online marketing trainingen helemaal jouw ding? Én geeft het begeleiden van jongeren op zowel inhoudelijk, als persoonlijk vlak jou energie? Dan ben jij onze perfecte match! 

Voor jongeren is het tegenwoordig lastig om aan een baan te komen, zeker als ze een beetje vastgelopen zijn en zo een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. Bij The Young Digitals geloven we in het talent van deze jongeren en bieden hen in onze 10-weekse online marketingtraining een stevige basis voor een baan als online marketeer.

Onze impact groeit en daarom zoeken wij zo snel mogelijk een online marketing trainer in Den Haag! Sta jij stevig in je schoenen en wil jij de jongeren in die tien weken begeleiden naar een baan als online marketeer? Solliciteer dan nu op deze functie! 

Wat ga je doen?

Als online marketing trainer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de 10-weekse training. Deze training vindt 3 á 4 keer in het jaar plaats. Wat betekent dat van dag tot dag?  

 • Tijdens de 10-weekse training begeleid jij de groep van ongeveer 15 trainees.  
 • Als er geen training is, houd jij je bezig met de werving en selectie van nieuwe trainees.
 • Je plant en organiseert de training.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de verdere verbeteringen van de trainingen.  

 

  Wat krijg je daarvoor terug?

  Je komt te werken in een gedreven organisatie van impact makers: marketingprofessionals, jongerenbegeleiders, trainers en natuurlijk onze young digitals: jongeren met digitaal talent die werken aan een nieuwe toekomst in de online marketing. Er heerst een open, leergierige en behulpzame sfeer. Daarnaast kan je het volgende van ons verwachten: 

  • Een salaris, afhankelijk van de werkervaring, tussen de € 2.600 – € 3.000 o.b.v. 32 uur. 
  • Vergoeding woon-werkverkeer. 
  • Hybride werken: 50% thuiswerken en 50% bij ons op kantoor.
  • Een contract van 6 maanden met de intentie tot een vast contract. 
  • Een mobiele telefoon en MacBook. 
  • Vrijheid en mogelijkheid tot eigen inbreng. 
  • 8% vakantiegeld.
  • Pensioenopbouw.
  • Een hecht bedrijf waar ‘plezier’ letterlijk een van onze cultuurkernwaarden is, dus verwacht gezamenlijke gratis lunches, bedrijfsuitjes, mop van de week maar ook een fout van de week en z.s.m. een office league voor tafelvoetbal! 

   Wat vragen wij?

   Voor deze functie zoeken wij een online marketing trainer met de volgende kennis en ervaring:

   • Hbo werk- en denkniveau. 
   • Aantoonbare ervaring in het geven van trainingen, het liefst op het gebied van online marketing.  
   • Kennis van verschillende deelgebieden van online marketing, bij voorkeur vanuit de praktijk.  
   • Je werkt graag met jongeren en maakt makkelijk contact met deze doelgroep. Hierbij sta jij stevig in je schoenen en zorgt voor een goede en productieve sfeer in de groep.  
   • Je bent sociaal bewogen en wilt jouw steentje bijdrage aan de toekomst van jongeren.  
   • Je werkt graag planmatig en zelfstandig. Projectervaring is belangrijk. 

    Bakje koffie doen?

    Benieuwd wie wij zijn? Of wil je meer weten?
    Kom gezellig langs voor een bakje koffie!

    Stuur een berichtje of bel naar:
    +31 6 10210446
    marc@theyoungdigitals.nl
     

    Of solliciteer via onderstaande knop! 

    Over The Young Digitals

    Sociale onderneming The Young Digitals helpt jongeren die vastgelopen zijn aan een baan als digitaal marketeer. Wij bieden deze jongeren een kosteloze training van 10 weken, waardevolle werkervaring en begeleiding naar een nieuwe werkgever.

    Hierbij werken wij samen met bedrijven en organisaties die een sprong voorwaarts willen maken op het gebied van digitale marketing. Wij bieden hen professionele online marketingdiensten en capaciteit. En tegelijkertijd doen onze jongeren relevante werkervaring op.

    Jongeren uit de doelgroep

    The Young Digitals richt zich op jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn in Nederland ruim 300.000 jongeren die door een combinatie van persoonlijke, sociale en financiële problemen geen kans hebben op een baan met toekomst.

    The Young Digitals gelooft in het talent van elke jongere. Zij groeien op in een wereld van digitalisering en social media. Hier liggen hun kansen.
    Helaas maken grote groepen jongeren hun opleiding niet af, of ze lopen om andere redenen vast in het vinden van een goede baan. Zonder hulp zal de afstand tot de arbeidsmarkt van deze jongeren steeds verder toenemen.
    Het is onze missie om deze jongeren te begeleiden naar een baan als digital marketeer. Wij bieden deze jongeren een kosteloze training van 10 weken, waardevolle werkervaring en begeleiding naar een nieuwe werkgever.
    Kortom, The Young Digitals biedt nieuwe kansen, van training naar toekomst.