fbpx

TEAM LEAD ONLINE MARKETING – UTRECHT

Ben jij een online marketeer met een kennisrijke ervaring die onze young digitals graag wil helpen in hun carrière tot online marketeer? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Voor onze gloednieuwe vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een ervaren online marketeer die jonge mensen die een kans nodig hebben, deze kans ook wil geven. Jij voert samen met hen online marketing opdrachten uit voor gave klanten zoals de Vegetarische Slager, VodafoneZiggo en Boymans van Beuningen! Is dit op jouw lijf geschreven? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als team lead online marketing heb je kennis op verschillende gebieden in de online marketing. Je gaat samen met jouw team op diverse gebieden opdrachten van klanten uitvoeren. Denk hierbij aan opdrachten als schrijven van artikelen en posts, maar ook aan het draaien van social media campagnes.  

Voor deze klanten ben jij hét aanspreekpunt en ben je verantwoordelijk voor de oplevering. Tijdens de opdrachten zorg je voor een optimale doorlooptijd en haal jij het beste uit jouw teamleden: young digitals die nét uit onze 10-weekse training komen. Je begeleidt en ondersteunt deze jonge talenten tijdens de uitvoering van de opdrachten. Verder stel je een planning op en verdeel je de taken. Je draagt jouw kennis aan hen over en leert ze nieuwe vaardigheden bij.  

Naast het inhoudelijke vlak, ga je ook aan de slag met de persoonlijke ontwikkeling van de young digitals. Je daagt hen uit om meer uit zichzelf te kunnen halen. Hiervoor maak je samen een persoonlijk ontwikkelplan en evalueer je deze regelmatig. Met jouw ervaring en kennis weet je je medewerkers te motiveren om zo hun ontwikkeldoelen te kunnen bereiken. 

   Wat krijg je daarvoor terug?

   Je gaat werken in een nieuwe omgeving waarin je een belangrijke rol gaat spelen in de toekomst van onze jongeren. Je krijgt veel vrijheid om jouw ervaring met ons te delen en toe te passen in jouw nieuwe team. Ook kan jij met jouw kennis bijdragen aan de groei van The Young Digitals.  

   Hierbij kun je rekenen op: 

    • Een brutosalaris van minimaal €3.200 en maximaal €3.700 per maand, afhankelijk van je werkervaring en op basis van een 36-urige werkweek 
    • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar die we bij goed functioneren graag omzetten in een vast dienstverband 
    • 8% vakantiegeld, pensioenopbouw, een vergoeding voor je woon-werk verkeer en een laptop van de zaak 
    • Een hecht bedrijf waar ‘plezier’ letterlijk een van onze cultuur-kernwaarden is, dus verwacht gezamenlijke lunches, bedrijfsuitjes, de grap van de week en z.s.m. een office league voor tafelvoetbal! 

   Wat vragen wij?

   Je hebt uitgebreide kennis van de verschillende deelgebieden van online marketing en weet deze kennis op een enthousiaste manier over te brengen. Jij weet je weg te vinden in zowel Adobe Suite, Facebook advertising en Google Analytics. Je beheerst de Nederlandse taal en bent maatschappelijk betrokken. Je wil graag bijdragen door onze young digitals te helpen met het verwezenlijken van hun carrière in de online marketing.  

   Daarnaast neem je mee: 

   • HBO werken denkniveau 
   • Minimaal 4-5 jaar ervaring in de online marketing 
   • Aantoonbare ervaring op gebied van projectmanagement en klantcontact 
   • Een liefde voor planmatig en gestructureerd werken 
   • Humor en gezelligheid 

   Bakje koffie doen?

   Benieuwd wie wij zijn? Of wil je graag meer weten?
   Kom gezellig langs voor een bakje koffie!

   Stuur een berichtje of bel naar:
   +31 6 10210446
   marc@theyoungdigitals.nl
    

   Of solliciteer gelijk via onderstaande knop!

   Bekijk ook onze andere vacatures!

   The Young Digitals

   Team lead - SEO & campagnes

   Wil jij graag jouw kennis van online advertising overdragen aan onze jongeren en hen te laten ontwikkelen tot online marketeer? Bekijk dan hier de vacature!

   Blog voordelen inclusief marketing team

   Online marketeer - data & analyse

   Ken jij GA4 al net zo goed als UA? En weet je wat ons te wachten staat in het cookieless tijdperk? Bekijk dan hier de vacature!

   Marketeer Sabine aan het werk op Macbook Air

   Online marketeer - SEO & campagnes

   Minimaal 4 jaar digital marketing ervaring op het gebied van SEO en campagnes en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Klik hier! 

   Martijn en Selina aan het werk

   Junior business developer

   Ben je een enthousiast, energiek persoon die graag sales-successen boekt? Wil je werken bij een snelgroeiende scale-up? Klik hier!