fbpx

TEAM LEAD – SEO & CAMPAGNES

Voor ons Campagneteam zijn we op zoek naar een ervaren, kennisrijke en maatschappelijk betrokken team lead die onze young digitals weet klaar te stomen voor hun carrière in de online marketing.  

Wil jij een diverse baan waar je jouw kennis kunt overdragen op jongeren door opdrachten uit te voeren voor toffe klanten als VodafoneZiggo, Boijmans van Beuningen en de Vegetarische Slager? Lees dan verder! 

Wat ga je doen?

Als team lead van team Campagne ben je hét aanspreekpunt voor onze klanten en ben je verantwoordelijk voor de planning, uitvoer en oplevering van verschillende projecten. De ene dag ben je bezig met het ontwikkelen van een content- en kanaalstrategie voor een hogeschool, de andere adviseer je een bureau gericht op maatschappelijke innovatie over het vergroten van hun online vindbaarheid. Maar dit doe je natuurlijk niet alleen.  

Samen met een senior marketeer ga je jouw team, bestaande uit junior en medior marketeers, begeleiden in de uitvoer van deze opdrachten. Je stelt een planning op, verdeelt de taken en gaat vervolgens aan de slag met het inhoudelijk coachen van de medewerkers. Je leert ze nieuwe vaardigheden en denkwijzen en weet ze te motiveren om zichzelf continu te blijven uitdagen. Tegelijkertijd zorg je voor een optimale doorlooptijd en bewaak je de kwaliteit van de deliverables om onze klanttevredenheid hoog te houden.  

Verder ga je aan de slag met het opstellen van persoonlijke ontwikkelplannen voor de junior en medior marketeers. Door jouw kennis en ervaring weet je als geen ander waar ze zich nog in kunnen ontwikkelen en hoe ze dat het beste kunnen doen. Tijdens dit proces blijf je scherp op de gestelde ontwikkeldoelen en voer je regelmatig evaluatiegesprekken om hun professionele groei te waarborgen.  

   Wat krijg je daarvoor terug?

   Je komt te werken in een betrokken team waar je een belangrijke rol gaat spelen in het creëren van een betere toekomst voor onze jongeren. Ook krijg je veel vrijheid in het inbrengen van jouw expertise bij de verdere ontwikkeling en groei van The Young Digitals. 

   Daarbij kun je rekenen op: 

    • Een brutosalaris van minimaal €3.200 en maximaal €3.700 per maand, afhankelijk van je werkervaring en op basis van een 36-urige werkweek;
    • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar die we bij goed functioneren graag omzetten in een vast dienstverband;
    • 8% vakantiegeld, pensioenopbouw, een vergoeding voor je woon-werk verkeer en een laptop van de zaak; 
    • Een hecht bedrijf waar ‘plezier’ letterlijk een van onze cultuur-kernwaarden is, dus verwacht gezamenlijke lunches, bedrijfsuitjes, de grap van de week en z.s.m. een office league voor tafelvoetbal! 

   Wat vragen wij?

   Je hebt uitgebreide kennis van de verschillende deelgebieden van online marketing en weet deze kennis op een enthousiaste manier over te brengen. Ook Facebook en LinkedIn advertising kennen (vrijwel) geen geheimen meer voor jou. Daarbij ben je maatschappelijk betrokken en heb je een oprechte intentie om onze young digitals te helpen met het realiseren van hun carrière in de online marketing. 

   Verder neem je mee: 

   • HBO werk- en denkniveau 
   • Minimaal 5 jaar ervaring in de online marketing 
   • Aantoonbare ervaring op gebied van projectmanagement en klantcontact 
   • Een liefde voor planmatig en gestructureerd werken 

   Bakje koffie doen?

   Benieuwd wie wij zijn? Of wil je meer weten?
   Kom gezellig langs voor een bakje koffie!

   Stuur een berichtje of bel naar Marc via:
   +31 6 10210446
   marc@theyoungdigitals.nl
    

   Of solliciteer gelijk via onderstaande knop!

   Bekijk ook onze andere vacatures!

   Blog voordelen inclusief marketing team

   Online marketeer - data & analyse

   Ken jij GA4 al net zo goed als UA? En weet je wat ons te wachten staat in het cookieless tijdperk? Bekijk dan hier de vacature!

   Martijn en Selina aan het werk

   Online marketeer - SEO & campagnes

   Minimaal 4 jaar digital marketing ervaring op het gebied van SEO en campagnes en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Klik hier! 

   Martijn en Selina aan het werk

   Junior business developer

   Ben je een enthousiast, energiek persoon die graag sales-successen boekt? Wil je werken bij een snelgroeiende scale-up? Klik hier!

   Online marketing praktijk casus

   Team lead online marketing (Utrecht)

   Ben jij een ervaren online marketeer in Utrecht die graag onze jongeren ondersteunt in hun carrière tot online marketeer? Lees dan verder!