fbpx

TEAM LEAD ONLINE MARKETING (CONTENT)

Voor ons online contentmarketing team in Den Haag zijn we op zoek naar een ervaren, kennisrijke en maatschappelijk betrokken team lead die onze medewerkers (young digitals) weet klaar te stomen voor hun carrière in de online marketing. 

Dit doe je door samen met hen uitdagende content opdrachten uit te voeren voor gave klanten, zoals de Vegetarische Slager, VodafoneZiggo en Boijmans van Beuningen! Is dit op jouw lijf geschreven? Lees dan verder!   

Wat ga je doen?

Als team lead van team content ben jij hét aanspreekpunt voor onze klanten en ben je verantwoordelijk voor de organisatie, uitvoer en oplevering van verschillende projecten. Zo ben je op het ene moment bezig met het ontwikkelen van een content- en kanaalstrategie en op het andere moment de teamleden aan het aansturen in het voltooien van de contentplanning. 

Jij probeert als team lead het beste uit je team te halen. Dit team bestaat uit medewerkers (young digitals) die al langer of pas nét de 10-weekse training tot online marketeer hebben afgerond. Voor deze young digitals stel je een planning op, verdeel je de taken en ondersteun je deze jonge talenten. Je leert ze nieuwe vaardigheden en weet ze te motiveren om zichzelf continu te blijven uitdagen. Tegelijkertijd zorg je voor een optimale doorlooptijd en bewaak je de kwaliteit van de deliverables om onze klanttevredenheid hoog te houden. 

Ook op persoonlijk vlak speel je een belangrijke rol voor de young digitals. Samen met hen stel je een persoonlijk ontwikkelplan op. Door jouw kennis en ervaring weet je als geen ander waar ze zich nog in kunnen ontwikkelen en hoe ze dat het beste kunnen doen. Tijdens dit proces blijf je scherp op de gestelde ontwikkeldoelen en voer je regelmatig evaluatiegesprekken om hun professionele groei te waarborgen. 

Wat krijg je daarvoor terug?

Je komt te werken in een betrokken team waar je een belangrijke rol gaat spelen in het creëren van een betere toekomst voor onze jongeren. Ook krijg je veel vrijheid in het inbrengen van jouw expertise bij de verdere ontwikkeling en groei van The Young Digitals.  

Daarbij kun je rekenen op:  

   • Een brutosalaris van minimaal €3.800 en maximaal €4.100 per maand, afhankelijk van je werkervaring en op basis van een 40-urige werkweek (36 uur is mogelijk) 
   • Hybride werken: 50% thuiswerken en 50% bij ons op kantoor.
   • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar die we bij goed functioneren graag omzetten in een vast dienstverband  
   • 8% vakantiegeld, pensioenopbouw, een vergoeding voor je woon-werk verkeer, een smartphone en MacBook van de zaak  
   • Een hecht bedrijf waar ‘plezier’ letterlijk een van onze cultuur- en kernwaarden is. Dus verwacht gezamenlijke lunches, bedrijfsuitjes, de grap van de week en z.s.m. een office league voor tafelvoetbal!

Wat vragen wij?

Je hebt uitgebreide kennis van de verschillende deelgebieden van online marketing en weet hoe je deze kennis enthousiast kunt overbrengen. Ook heb je ervaring in projectmanagement en met tools zoals Adobe Suite, Trello of Coosto. Daarbij ben je maatschappelijk betrokken en heb je een oprechte intentie om onze young digitals te helpen met het realiseren van hun carrière in de online marketing.  

Verder neem je mee:  

 • Hbo werk- en denkniveau  
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de online marketing  
 • Aantoonbare ervaring op gebied van projectmanagement en klantcontact  
 • Een liefde voor planmatig en gestructureerd werken  
 • Kennis op het gebied van content marketing 
 • Humor en gezelligheid 

    Bakje koffie doen?

    Benieuwd wie wij zijn? Of wil je meer weten?
    Kom gezellig langs voor een bakje koffie!

    Stuur een berichtje of bel naar:
    +31 6 10210446
    marc@theyoungdigitals.nl
     

    Of solliciteer via onderstaande knop! 

    Over The Young Digitals

    Sociale onderneming The Young Digitals helpt jongeren die vastgelopen zijn aan een baan als digitaal marketeer. Wij bieden deze jongeren een kosteloze training van 10 weken, waardevolle werkervaring en begeleiding naar een nieuwe werkgever.

    Hierbij werken wij samen met bedrijven en organisaties die een sprong voorwaarts willen maken op het gebied van digitale marketing. Wij bieden hen professionele online marketingdiensten en capaciteit. En tegelijkertijd doen onze jongeren relevante werkervaring op.

    Jongeren uit de doelgroep

    The Young Digitals richt zich op jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn in Nederland ruim 300.000 jongeren die door een combinatie van persoonlijke, sociale en financiële problemen geen kans hebben op een baan met toekomst.

    The Young Digitals gelooft in het talent van elke jongere. Zij groeien op in een wereld van digitalisering en social media. Hier liggen hun kansen.
    Helaas maken grote groepen jongeren hun opleiding niet af, of ze lopen om andere redenen vast in het vinden van een goede baan. Zonder hulp zal de afstand tot de arbeidsmarkt van deze jongeren steeds verder toenemen.
    Het is onze missie om deze jongeren te begeleiden naar een baan als digital marketeer. Wij bieden deze jongeren een kosteloze training van 10 weken, waardevolle werkervaring en begeleiding naar een nieuwe werkgever.
    Kortom, The Young Digitals biedt nieuwe kansen, van training naar toekomst.