fbpx

YOUNG DIGITAL SHANE VERTELT OVER ONZE DIGITAL MARKETING TRAINING

Omdat onze sociale onderneming de komende maanden weer met verschillende online marketing trainingen start, vroegen we Shane om zijn ervaringen te delen. Hij deed mee aan de laatste trainingsronde die in januari van start ging. Ondertussen werkt hij sinds juni als digital marketeer voor ons digital marketing bureau. En daar zijn wij erg blij mee!

Waarom deze training?

Net als veel jongeren in Nederland had Shane moeite met het vinden van een goede baan en zat vast in de positie waarin hij zich bevond. Hij vond het door persoonlijke omstandigheden moeilijk om zijn Communicatie, Reclame Media & Design opleiding af te ronden en werkte fulltime in een bioscoop, waar hij erg onregelmatige diensten had. Hij baalde er erg van dat het hem niet lukte om zijn opleiding af te ronden, helemaal omdat de opleiding zelf hem wel erg aansprak. Om deze reden gaf hij zich op voor de training van The Young Digitals. 

Young digital Shane vertelt over onze digital marketing training 1

Shane geeft aan dat de structuur van de training hem erg goed heeft gedaan. Er wordt namelijk van je verwacht dat je 4 dagen per week van 09:00 tot 14:30 aanwezig bent. Hierdoor moest hij wel minder gaan werken bij de bioscoop. Maar toch lukte het hem om minstens 3 diensten per week te draaien, waardoor hij toch een inkomen had naast de training.

Praktijkopdrachten voor echte klanten

Tijdens de training leerde hij de basis online marketingvaardigheden, met elke week een bezoek aan een bedrijf waar een praktijkopdracht bij hoorde. “Het is erg fijn dat we direct aan de slag konden met praktijkopdrachten. Twee dagen per week krijg je theorie van een expert en die pas je direct toe. Dit zorgt er dus voor dat je niet non-stop ‘in de boeken zit’ en de dagen vlogen voorbij.” Zo was het voor Shane ontzettend leuk dat er een opdracht was, een Facebook campagne maken, voor ADO Den Haag in de Maatschappij. Als kind bezocht hij vaak de wedstrijden. Hij ziet het bedrijfsbezoek, inclusief rondleiding door het stadium, dan ook als een van de hoogtepunten van de training.

Young digital Shane vertelt over onze digital marketing training 2

Ondertussen is Shane een belangrijk onderdeel van ons team. Zo helpt hij met het zoeken van nieuwe leads voor ons online marketing bureau en heeft hij een vlotte pen. Hij schreef dan ook erg veel voor het Hulp voor het Haagse MKB project. Maar ook qua persoonlijkheid: Shane weet wanneer het tijd is voor een grapje en heeft tijdens de lunch altijd leuke verhalen over zijn pasgeboren dochtertje.

Wil jij ook deze kans pakken?

Loop jij net als zoveel andere jongeren vast in het vinden van een goede baan? Wil je keihard werken aan je toekomst en heb je interesse in digital marketing, net als Shane? Lees dan hier meer over de gratis 10-weekse online marketing training die in september in Rotterdam plaats zal vinden. Check of je aan de voorwaarden voldoet en geef je snel op!

Meer zoals dit:

Social Media Trends 2023

Social Media Trends 2023

Wat de ene week nog trending was, is nu allang vergeten. De trends op social media zijn moeilijk bij te houden, maar gelukkig kom je met deze tips al een heel eind!

Lees meer